Digidexo.com

Heel Repair tips

Tørre, sprukne hæler er rett og slett stygg, pinlig, og en hygiene ordensforstyrrelser. Den kosmetiske problemet til side, de kan også være smertefullt og føre til visse helseproblemer, inkludert fotsopp, blødning, fotlukt, infeksjon, og huden sår. Enda verre, når problemet ikke er behandlet på riktig måte, hæler utvikle tunge hard hud, som legger til ytterligere forlegenhet og generell frustrasjon. Heldigvis er tilstanden behandles.

Årsaker til Heel Damage

Mange faktorer bidrar til behovet for hælen reparasjon, inkludert helseproblemer som diabetes eller stoffskiftesykdommer, funksjonsfeil svettekjertler og fedme. Noen medikamenter stjele fuktighet fra huden, noe som resulterer i tørrhet. Uriktig hygiene og vitamin mangel kan også forårsake problemet. Kjemisk eksponering eller eksponering for ekstreme temperaturer, samt daglig, langvarig stående kan utløse problemet. Foot defekter, slik som flate føtter, høye buer, hælspore og bein forskyvning, kan forskyve kroppsvekten til hælen. Til slutt, som med alle hudproblemer, er alder en viktig avgjørende faktor.

Heel Repair Behandlinger

Et viktig trinn er å legge til fuktighet tilbake inn i huden. Å drikke mye vann er et flott sted å begynne. Regelmessige lunken fotbad som inneholder fuktighetsgivende agenter også fungere godt.

Regelmessig eksfoliering av døde hudceller er også viktig. En av de beste verktøyene på markedet er Artemis Woman Heel Smoother, som kan kjøpes online. Det er også gode over-the-counter peeling kremer som Kerasal Professional Exfoliating Moisturizing Foot salve.

Hvis fanget tidlig i utviklingen, kan tørre hæler kan lindres med over-the-counter hud kremer som Avon fot Works Deep Moisture Cream. Når huden har herdet og callused imidlertid spesielle behandlinger som trenger dypt inn i huden, slik som Callux salve, eller egendefinerte orthotics gjort for å dempe området, kan være nødvendig. En fotkrem som holder soppinfeksjoner sprer seg, som over-the-counter Tinecide soppdrepende krem, kan også være lurt.

Iført riktig type sko og sokker er ekstremt viktig. Velg sko som har hæl støtte og unngå sokken stoff som holder fuktighet i, velger i stedet for naturlige stoffer som "puster". Også legge moleskin eller hæl demping innleggssåler i sko som er slitt regelmessig. Unngå å gå barbent eller med åpne rygg sko.

Naturlige behandlinger

Regelmessig fot trening og massasje er viktig. De sikrer blod er jevnt fordelt over hele foten.

Olje behandlinger med mineral, olivenolje eller mineralolje er også utmerket. Påfør oljen til hælen og dekk med sokker eller en hæl wrap over natten. Dette gir oljen tid til å suge inn i huden for å erstatte naturlige oljer som har gått tapt.

En sitronsaft fotbad myker herdet huden og fjerner misfarging. Soaking for bare 15 minutter flere ganger i uken vil bidra til å løse hæl problemer.

En 15-til 20-minutters parafinvoks behandling, tre ganger i uken, fungerer også. Parafin lindrer smerte mens låsing i fuktighet og mykgjørende på huden.

Rubbing et kutt løk i løpet av smertefulle sprekker vil berolige og mykgjøre huden. I noen tilfeller kan det også lette huden sår og stoppe mindre blødninger.