Digidexo.com

Ernæring og kosthold for Terminal Colon Cancer

Når en diagnose av terminal tykktarmskreft har blitt gjort, er det fristende å fullstendig avkall alle forsøk på å overholde en kvalitet kosthold og ernæring plan. Ikke gi etter så lett til apati. Fortsetter å følge et sunt kosthold for å etter beste evne kan bidra til å få mest mulig ut av tiden du har igjen, forbedre resterende livskvalitet og hjelpe deg å utvide de siste dyrebare øyeblikkene med dine venner, familie og kjære.

Kreft Slanking Retningslinjer

Følg de generelle kreft slanking retningslinjer når det er mulig, som de har råd til kroppen din den beste muligheten til å motta tilstrekkelig og optimal ernæring i hele resten av din kamp med tykktarmskreft. Ifølge American Cancer Society, dette inkluderer å spise en diett som hovedsakelig består av frukt, grønnsaker og korn, mens begrense fett til mindre enn 30 prosent av din totale kalorier. I tillegg anbefaler medisinsk nettsted EMedTV ekstra protein inntak for Caner pasienter, som protein kan bidra til å hindre muskelsvinn og kan hjelpe kroppen til å bedre gjenoppbygge skadet vev. Generelt bør måltidene bestå av en frukt, en vegetarisk, hele korn, en stor proteinkilde (kjøtt, egg, sjømat eller fjærfe) og en liten bit av sunt fett (avokado, nøtter, frø, kokosnøtter eller oljer).

Avanserte Colon Cancer Komplikasjoner

Gjør endringer i kostholdet der det er nødvendig for å mestre kravene og bivirkninger forårsaket av terminal tykktarmskreft. For eksempel, som kreften tar sitt toll på kroppen, er en svært vanlig bivirkning tap av appetitt. Omgå dette problemet ved å avvike noe fra de nevnte anbefalinger for å gi pasienten hans favoritt mat å vekke appetitten under grove lapper. I tillegg vil pasienter med fremskreden kreft i tykktarmen krever ekstra kalorier sammenlignet med en frisk person, som kreft vil hindre fullstendig absorbsjon av maten sammen med krever ekstra næringsstoffer for å bidra til å avverge sykdommen. Derfor forsøke å styrke kaloriinnholdet i måltidene når det er mulig ved å bruke calorically tette elementer i stedet for andre. Noen tips for å hjelpe deg å oppnå dette målet omfatter substitusjon av hele meieriprodukter (i stedet for å bruke magre meieriprodukter) og forbereder måltider i høyt kalori oljer som oliven og kokos. Du kan også vurdere å legge porsjoner med melkepulver eller flavored protein pulver for å drikke og / eller bruke smør og andre høy-kalori smakstilsetninger i løpet av grønnsaker for å snike inn litt ekstra næring til personer coping med terminal kreft i tykktarmen.