Digidexo.com

Skjønnhets Fordeler med Olive Oil

Olivenolje er ikke bare for matlaging lenger. Den inneholder antioksidanter og vitamin E, som gjør det til et utmerket produkt for kroppen din. I det siste har det vært brukt som en naturlig medisin og selv i kosmetikk, men mange mennesker er fortsatt dra nytte av disse fordelene i dag.

Som en Moisturizer

Olivenolje er en utmerket fuktighetskrem for tørr hud områder. Du kan bruke den til albuer, knær, og ansiktet ditt til å rydde opp flekker med tørr hud.

Som en Hair Conditioner

Ved hjelp av olivenolje som en hårbalsam gjør håret mykt og skinnende. For de av dere som har naturlig fett hår, er dette et produkt du kan være lurt å holde seg unna, fordi det ville gjøre håret enda fetere.

Som en Cuticle Treatment

Hvis du har tøffe tørre neglebånd, er olivenolje et utmerket produkt for å glatte på dem. Det setter fuktighet tilbake inn i huden din og hjelper mykne neglebåndene.

Som en Makeup Remover

Olivenolje kan brukes til å ta av selv de tøffeste av makeup. Den etterlater også huden din følelse super myk og glatt.

Som en Skin Healer

Hvis du har en solbrenthet, eller enda mindre hudirritasjoner, er olivenolje en utmerket måte å berolige disse problemene. Alt du trenger å gjøre er å bruke den direkte på huden, og du bør legge merke til en klar forbedring.