Digidexo.com

Hva er behandlingen for psoriasis i hodebunnen hjem rettsmidler?

Når du har psoriasis i hodebunnen, Dr. Laurence Miller av National Psoriasis Foundation og National Institutes of Health sier moderne medisin er ofte ikke nok. Denne sykdommen, ofte arvelig eller forårsaket av infeksjon eller skade, er preget av enten fint skalering eller tykke-crusted plaketter over hodebunnen. Den kan strekke seg utover pannen til nakken din og ører. Der moderne medisin ikke vil hjelpe, at-home behandlinger for psoriasis ofte vil.

Oljer

Noen oljer kan behandle tørr, flassende og kløende symptomer som ofte kommer med psoriasis i hodebunnen. Oljer som hvetekimolje, lakserolje, solsikkeolje, hvitløk olje og cashew nøtteolje kan brukes direkte til hodebunnen din. Før sjamponering håret, legg en teskje av en av disse oljene i håndflaten og gni hendene sammen. Masser hodebunnen. Du kan prøve å blande oljer også. Bland to dråper calendula olje og en dråpe av oregano olje til en kopp olivenolje. Vask håret etterpå med en sjampo spesielt laget for tørr hodebunn.

Shampoo og Conditioning Mask

Hvis du ønsker å behandle psoriasis mens du vasker håret ditt på samme tid, kan du prøve en kulltjære eller ikke-steinkulltjære medisinert sjampo eller en sjampo som inneholder menthol. Disse sjampo vil redusere kløe symptomer på hodebunnen psoriasis.

Etter at du shampoo håret, prøv å bruke en condition maske laget av like deler olivenolje, honning og avokado. Sett disse ingrediensene i blender. La masken på i 15 til 20 minutter og skyll med varmt vann. Forsiktig håndkle-tørker håret. Dekker lesjoner på hodebunnen din før du går til sengs er også sagt å hjelpe klare opp plakk. Dette er bare bra for små, infiserte områder, skjønt.

Andre behandlinger

Sollys kan også hjelpe. Hvis håret ditt er tynt eller hodet er barbert, gå ut i solen for en time om dagen kan bidra til å redusere forekomsten av kløende flekker. Bare sørg for å ha en solkrem spesielt formulert for din hudtype. Hvis du har tykt hår, er det ulike typer ultrafiolette Combs du kan kjøpe i tillegg.

Kosthold og vekttap er også sies å rydde opp lapper i forbindelse med psoriasis. Sørg for å spise en balanse diett og mosjon på daglig basis. Unngå å konsumere alkohol og røyke sigaretter.