Digidexo.com

Dekompresjon Therapy for Back Pain

Dekompresjon terapi strekker ryggraden og dekomprimere plater i ryggen. Den tillater ryggvirvlene som skal separeres fra hverandre. Dette skiller platene og løser problemer som herniated eller svulmende plater. Terapien tar fem til syv uker flytter platen bare litt hver behandling. Om 20-28 behandlinger er anbefalt over denne tidsperioden. Terapien kan slippe næringsstoffer komme på innsiden av platen og ryggvirvlene å tillate vevet til å gro. Hver behandling tar omtrent 30 til 45 minutter.

Back Pain

Ryggsmerter kan være forårsaket av en rekke forskjellige tilstander. Noen av dem inneholder svulmende eller herniated plater, skade eller overforbruk av muskler, leddbånd og ledd, muskelspasmer, degenerasjon av plater, dårlig justering eller opptak av ryggvirvlene, slitasjegikt, spinal stenose, spinal kurvaturer som skoliose.

Vil dekompresjon Therapy Hjelp?

Spinal dekompresjon terapi har en høy suksessrate hvis pasienten følger legens ordre. Hun vil vanligvis anbefaler at du avstår fra visse aktiviteter og få fysioterapi. En annen nøkkel til suksess er å drikke en halv liter vann per dag for å re-hydrat platene. Legen kan også anbefale kosttilskudd.

Skadede plater

The Arizona Back Institute sier mest rygg og nakkesmerter er forårsaket av herniated plater, svulmende plater eller degenerative plater som ikke bare fører til ryggsmerter, men leggkramper, nakkesmerter og arm smerter. Dekompresjon terapi er et godt alternativ til kirurgi. Plater i ryggraden ikke har en god blodtilførsel, noe som betyr at det er vanskelig for dem å helbrede. Når en plate er skadet eller revet, vil det ikke holde hydrering. Dette fører til mer skade, betennelse, degenerasjon og mer smerte. Dekompresjon terapi vil reversere denne prosessen.