Digidexo.com

Hvilke typer fyllstoff bruker du når du gjør Hot Cold Packs?

Det er flere hensyn for å velge riktig filler for en varm / kald pakke. Heldigvis hensyn for hot-pack materialer er de samme for kald-pack materialer; de samme stoffene som utfører varme godt tendens til å utføre vel som kalde omslag. Annet enn varmeegenskaper, viktige funksjoner er microwavability, potensielle allergi eller overfølsomhet og aroma.

Organiske Base fyllstoff: Rice, Flax Seed, Bygg og Buckwheat

Hver av disse er et frø, og hver er godt egnet og ofte brukt for varme / kalde omslag. Disse frøene er alle ganske fint og har nok vekt til å trimme til kroppsdeler, så lenge de ikke er for tett. De kan varmes i mikrobølgeovn, som er den raskeste og mest praktiske måten å varme dem. Fordi de er tørket, vil deres form forblir formbare etter fjerning fra fryseren; de vil ikke bli solid som en pose med frosne erter fra matbutikk. De har en tydelig, men mild lukt når den varmes. Den primære ulempe ved noen av disse materialene er allergier.

Uorganisk base Fyllstoff: Keramikk, Perler og Syntetisk

Hvis du tror du kan være allergisk mot alle disse organiske materialer, kan du vurdere keramikk eller glassperler --- selv vinyl-baserte syntetiske perler. Keramikk og glassperler er tyngre enn de fleste organiske fyllstoff, og de kan bli for varmt. Syntetiske perler, slik som vinylbaserte perler ofte brukes i utstoppede dyr, er usannsynlig å påberope allergier, men de kan frigjøre små mengder med kjemikalier som forårsaker reaksjoner som ligner på allergi. Hvis du lider av allergi og er ikke følsomme for irritanter, kan vinyl være et bedre valg. Keramikk og glassperler har en tendens til å bli varmere, og de er dyrere, men de er en utmerket filler.

Urter

Noen mennesker legger en eller flere urter til fyllet blandingen. Været du finne ulike urter for å ha terapeutiske kvaliteter, vil du sannsynligvis finne noen som lukter godt. Spesielt med varmepakninger, kan legge en aromaterapi komponent gjøre utvinningen fra betennelser og skader mye mer behagelig.

Oljer

En liten mengde av eterisk olje kan tilsettes til fyll. Essensielle oljen er et konsentrert ekstrakt fra en plante som lavendel. Dette er en annen måte å legge aromaterapi til varme / kalde sykluser. For å begrense duften av eteriske oljer, eller hvis du ønsker å utvinne oljen direkte fra anlegget, kan de bli emulgert inn mineralolje.