Digidexo.com

Hvordan lage et kort PPT fra en lang medisinsk rapport

Hvordan lage et kort PPT fra en lang medisinsk rapport


Offisielle medisinske rapporter er detaljerte skriftlige registreringer av pasientens medisinske historie, inkludert alle de prosedyrer, behandlinger og medisiner som pasienten ble foreskrevet mens under rapporten forfatter omsorg. Medisinske rapporter omfatter også mulige diagnoser, prognoser og fremtidige behandlingsplaner og kan være svært lange dokumenter. PowerPoint-presentasjoner er ment å gi korte sammendrag eller konturene av mer detaljert informasjon som blir brukt som pekepinner for talere og foredragsholdere. Hvis du har å presentere en lang medisinsk rapport til en gruppe, kan du bruke PowerPoint sammenfatte informasjonen i bare noen få lysbilder.

Bruksanvisning

anmeldelse din medisinske rapporten og høydepunkt eller sirkel all informasjon som du tror er svært viktig i en farge. Bruk en annen farge for å fremheve eller sirkel all informasjon som du tror er nyttig. Dersom det er ønskelig, merker eller sirkel informasjon som du finner interessant eller muligens nyttig i en tredje farge. Dette vil gjøre det lettere å bestemme hvilken informasjon som skal kuttes og hvilken informasjon som skal inkluderes i PowerPoint-presentasjonen.

Åpne PowerPoint og skriv tittelen på rapporten, dato, og navnet på den som skal presentere rapporten; alle disse gå på introen lysbilde.

Sett inn et nytt lysbilde ved å klikke på "Sett inn" i øvre venstre del av skjermen og velge "ny side." Sett inn seks nye skred inn din Power Point presentasjon ved å gjenta prosessen fem ganger. Det første lysbildet bør være med tittelen "Case History" eller noe lignende. Under "Case History," inkluderer all viktig informasjon du uthevet med den første fargen som vedrører saken historie. Eliminere det meste av informasjonen markert i andre og tredje farge.

Tittel andre slide "fysisk undersøkelse," den tredje slide "Lab Reports," den fjerde slide "Summary", den femte slide "Assessment", og den sjette slide "Plan". Under hver av disse sider, omfatte informasjon markert med den første fargen. Du kan inkludere litt informasjon uthevet med den andre fargen, men bruker svært få fakta uthevet med den tredje. Dette vil redusere mengden av informasjon du har i PowerPoint-presentasjonen.

Se presentasjonen. Hvis ikke synes presentasjonen for å lage en logisk progresjon, må du kanskje endre ordlyden fraser eller inkludere mer informasjon. Hvis du ikke ønsker å inkludere mer informasjon i presentasjonen, ta notater og referere til dem i stedet for å legge mer til PowerPoint-presentasjonen.

Tips og advarsler

  • Skriv all informasjonen i kulepunkter. Unngå å bruke fullstendige setninger eller skrive avsnitt. I stedet bruker de bullet point setninger som påminnelser om hva du trenger å snakke om. Bruk notater eller din medisinske rapporten for å fylle eventuelle informasjonshull og å svare på detaljerte eller spesifikke spørsmål om rapporten.
  • Bruk en mindre, men leselig font å redusere antall lysbilder og lengden av rapporten.
  • Hvis du har mange punkter for én del, vurdere å opprette en graf eller diagram for å minimere plass og organisere informasjon.
  • Du kan trenge mer enn ett lysbilde for hver del av presentasjonen. Dette er akseptabelt, men sørg for å eliminere så mye informasjon fra rapporten som mulig.