Digidexo.com

Alternativer til Statiner

Statiner er en gruppe av medisiner beregnet på å inhibere produksjonen av HMG CoA-reduktase, er en av de viktigste komponentene av kolesterol. For mange mennesker med høyt kolesterol, kan statiner dramatisk redusere risikoen for slag, perifer karsykdom, eller hjerteinfarkt. Dessverre har statiner ikke fungere godt for alle, og noen pasienter lider av bivirkninger. Tenk statin alternativer i disse situasjonene.

Red Gjær Rice

Dette er en gjæret ris produkt som utvikler sin distinkte farge ved å være vokst med mold. Populær i asiatiske retter, har det også vært en viktig del av kinesisk medisin i århundrer. Red gjær ris har bare nylig gjorde hoppe inn i den vestlige mainstream, hvor det blir brukt som et alternativ til statin medisiner. Selges over disk i helsekostbutikker, rød gjæret ris fungerer ligner på reseptbelagte medisiner - det hemmer mengden av HMG-CoA-reduktase, redusere kolesterol. Ifølge en studie av Dr. David J. Becker ved University of Pennsylvania, kan vanlige doser av rød gjæret ris redusere "dårlig" LDL kolesterol 20% til 45%.

Policosanol

Policosanol tilbyr en potensielt søt løsning på kolesterolproblemer. Dette sukkerrør ekstrakt er teknisk sett en voksaktig form for alkohol som synes å redusere LDL-nivå, eller "dårlig" kolesterol, mens økende "gode" kolesterolet, eller HDL. Kroppene våre trenger en viss mengde av kolesterol for å fungere. Det er en vesentlig komponent i cellestrukturer og er nødvendig for produksjon av hormoner, slik som testosteron og østrogen. I tillegg til å hjelpe mennesker å oppnå sunnere kolesterolnivå, policosanol hjelper også forbedre sirkulasjonen ved nedslående blodplatesamlingen sammen blodårene. Dette fører til lavere blodtrykk og en drastisk reduksjon i risikoen for blodpropp.

Livsstil

Gjør endringer i livsstil for å styrke effekten av disse tiltakene. For å senke kolesterolnivået uten piller, spise en lav-fett / høy fiber diett, redusere kosten kolesterol inntak og får mer mosjon. Løselig kostfiber fester seg til kolesterol mens passerer gjennom fordøyelseskanalen, fjerne det fra systemet som et avfallsprodukt. Trening forbrenner fett. Når fettet omdannes til energi, gjør leveren mer HDL (godt kolesterol). HDL samler LDL og bærer det tilbake til leveren, effektivt fjerne det fra systemet.