Digidexo.com

Hvordan bli gravid med tvillinger

Hvordan bli gravid med tvillinger


Mange par ønsker å bli gravid med tvillinger. Å ha to barn som vokser opp side ved side for å oppleve milepælene i livet på samme alder kan virke perfekt. Du får gjennom bleie periode alt på ett, og ideen kan virke ideelt hvis du bare vil ha to barn. Hvis du er interessert i å bli gravid med tvillinger, er det et par ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Hvordan bli gravid med tvillinger

Velg en partner som er en tvilling. Tvillinger er mer sannsynlig å ha toeggede tvillinger så Partnerskap med en tvilling kan øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Vent til du er av avansert mors alder å få barn. Jo eldre du er, jo mer sannsynlig er det å få tvillinger. Kvinner eldre enn 35 er mer sannsynlig å ha tvillinger.

Sett opp en avtale med en fruktbarhet spesialist. En fruktbarhet spesialist kan foreskrive medisiner og behandlinger som kan øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Gain vekt. The American College of Obstetrics and Gynecology utgitt en studie som viste kvinner med en body mass index (BMI) på 30 eller høyere hadde en økt sjanse for å få tvillinger.

Spis yams. Ifølge National Organization of Mothers of Twins klubber, kan spise yams øke sjansene for å ha tvillinger. Yams er tenkt å ha kjemikalier som forårsaker kvinner å eggløsning mer, noe som kan øke sjansen for å ha multipler.

Hint

  • Hvis du virkelig ønsker multipler, vurdere å vedta et sett med tvillinger.
  • Hvis du allerede har hatt et sett med tvillinger, sjansene dine for å ha et ekstra sett øker.