Digidexo.com

Hvordan finne en magekreft Support Group

Hvordan finne en magekreft Support Group


Magekreft, noe som kan påvirke både slimhinnen i magen, så vel som spiserøret og omkringliggende organer, er en av de mer alvorlige former for kreft. Reiser veien alene som en kreftpasient er ikke det eneste valget du har. Det er nettverk på plass i hele landet for å gi deg hjelp og bistand i denne vanskelige tiden. Vurdere å bli med i en støttegruppe, eller gruppe av pasienter med magekreft ledet av en utdannet mental helse profesjonell, for å hjelpe deg på reisen.

Bruksanvisning

•  Vit at flertallet av mennesker rammet av magekreft er over en alder av 65. Din lege eller medisinsk senter kan være i stand til å peke deg i retning av en støttegruppe der medlemmene er innenfor din aldersgruppe og lider av lignende former for kreft .

Innse at støttegrupper er ikke for alle. Mange kan oppleve at støttegrupper, ved å gi et utløp for venting sinne og spenning, fokusere for mye på de negative sidene ved livet med kreft og ikke gir komfort.

Snakk med en representant for American Cancer Society på 1-800-ACS-2345 for å finne en lokal støttegruppe eller bli med en av sine elektroniske støttenettverk.

Vurdere å bli en telefonstøtte gruppe hvis du føler deg for sliten til å reise ut av hjemmet. Disse gruppene møtes på regelmessig basis, akkurat som vanlige støttegrupper, ved Teleconferencing blant medlemmene.

Finn ut om din medisinske senteret kreft enheten tilbyr støttegrupper for pasienter med magekreft. Gruppeterapi er ofte tilgjengelig for deg i både en stasjonær og ambulant kapasitet.

Delta på en støttegruppe for pårørende hvis du er ansvarlig for omsorg for en syk venn eller elsket én. Akkurat som pasienter har nytte av støtte fra de i lignende helsemessige forhold, kan omsorgspersoner finne trøst i møte med andre som har lignende bekymringer.

Tips og advarsler

  • De fleste støttegruppene er underlagt de samme regler for personvern som styrer medisinsk praksis. Medlemsnavn og informasjon kan holdes konfidensiell. Som medlem, bør du være oppmerksom på og respektere reglene om taushetsplikt for ditt støttegruppe.
  • Spør legen din om en-til-en veiledning hvis du føler at en støttegruppe innstillingen er ikke passer for dine behov.
  • Forhold som klinisk depresjon kan ikke være effektivt behandles ved å gå til en støttegruppe. Du bør søke råd fra en utdannet mental helse leverandør og utforske medisinske behandlinger som anti-depressiva og andre rusmidler når du arbeider med denne alvorlig medisinsk tilstand.