Digidexo.com

Rettsmidler for leddgikt

Leddgikt kan føre til ekstreme leddsmerter, stivhet og selv immobilitet hos dem det rammer, og mens forskerne ennå ikke har en behandling for leddgikt, mange løsninger finnes som tar sikte på å redusere smerte og ubehag forbundet med leddgikt.

Konsumere Aloe Vera Kosttilskudd

Aloe vera, lenge rost for sin effekt på solbrenthet og hudsykdommer, har også kraftige anti-inflammatorisk egenskaper som kan bidra til å redusere leddgikt smerte og ubehag. Anlegget øker celle vekst og bidrar til å fornye og reparere skadede celler forårsaket av leddbetennelse. I tillegg er aloe høy i mange essensielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer, og anlegget kan også bidra til å redusere svelling forårsaket av leddbetennelse. Selv om produktet er tilgjengelig i geleer og kremer, er det mest effektive når det forbrukes i flytende form. Dette produktet er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker eller på nettet.

Prøv Akupunktur

En tradisjonell kinesisk medisin praksis innebærer akupunktur stikker små nåler inn i kroppen for å lindre smerter og ubehag. Mange holistiske eksperter anbefaler akupunktur for pasienter som lider av leddbetennelse og hevelse av leddgikt. Akupunktur har som mål å utløse smerte-blokkerende endorfiner og andre smertesignaler i pasienten, som ofte resulterer i reduserte symptomer og ubehag av leddgikt.

Besøk en revmatolog

En revmatolog er en spesialist som omhandler kun med leddgikt, og ofte disse legene er mest kjent med tilstanden og de nyeste tilgjengelige behandlinger. Snakker med en revmatolog om dine spesielle symptomer og ubehag er ofte nøkkelen til å søke lindring fra smerte og ubehag av leddgikt. I tillegg til å foreslå endringer og øvelser som kan redusere smerter i livsstil, kan en revmatolog også foreskrive en rekke medisiner, inkludert ikke-steroida anti-inflammatoriske legemidler (NSAIDs), immun-suppresents, TNF alfa-hemmere, sykdomsmodifiserende antirevmatiske medikamenter (DMARD) og steroider, som alle reduserer felles smerte og betennelse.