Digidexo.com

Skoler som tilbyr IV Sedasjon Training for tannleger

Skoler som tilbyr IV Sedasjon Training for tannleger


Intravenøs (IV) sedering brukes i odontologi for å sikre at visse mennesker har et besøk til tannlegen som er avslappende og angst-fri. Dette hjelper folk som frykter å gå til tannlegen for mye for å få tannbehandling de trenger fordi de lider av en akutt frykt, kalt dental fobi. Det er flere og flere dental skoler over hele USA som tilbyr opplæring i IV sedasjon til tannleger.

Medical College of Georgia

The Medical College of Georgia, i Augusta, Georgia, og tilbyr et ettårig kurs kalt "Advanced Education i General Dentistry Program." Dette kurset er tilgjengelig på postdoktornivå og gir klinisk og vitenskapelig undervisningserfaring i alle områder av tannbehandling. Det understreker også planlegging og behandling av medisinsk komplekse pasienter. Studentene får opplæring i avanserte prosedyrer, for eksempel IV sedasjon, roterende endodonti (tannbehandling grenen som omhandler sykdommer i tannmasse) og implantater.

Et avansert program er gitt til beboere i de områder av vitenskapelig undervisning og klinisk trening i faste, implantert og flytt protetikk (tannbehandling gren arbeider med utskifting av tenner eller deler av kjeven med proteser) ved hjelp av høyt kvalifiserte og støttende laboratorium teknikere. Beboerne får også instruksjon om håndtering av fobisk, medisinsk kompromittert og geriatriske pasienter, og de får ekstra vitenskapelig undervisning og klinisk erfaring i bruk av IV sedasjon teknikker.

Office of Studenter, Opptak og Alumni

School of Dentistry

Medical College of Georgia

Augusta, Georgia 30912-1020

mcg.edu/sod/adved/aegd.html

706-721-3587

706-721-6276 (faks)

[email protected] (e-post)

Metrohealth Medical Center

Påbegynt i 1999, Metrohealth Center, i Cleveland, Ohio, implementert den pediatriske dental bosted programmet. Det har akkreditering av American Dental Association Council on Dental Education. Å være både sykehus og nærmiljøbaserte, tilbyr dette programmet klinisk trening og vitenskapelig undervisning i vekst og utvikling, atferd ledelse, oral patologi, traumer, sedasjon og generell anestesi prosedyrer, masse terapi og Restorative tannlegen. Studentene tilbys rotasjoner i pediatrisk medisin, WIC (kvinner, spedbarn og barn) programmer og anestesiologi, og når det andre året kommer, får studentene til å velge valgfag. Pediatriske dental beboerne av dette programmet vil få grundig opplæring i operasjonssalen og generell anestesi prosedyrer. Denne omfattende opplæring vil også bli gitt i de områdene av kontorbaserte muntlige og dype IV sedasjon teknikker.

Metrohealth Medical Center

Pediatric Dental Residency Program

Department of Dentistry

Division of Pediatric Dentistry

2500 Metrohealth Drive

Cleveland, OH 44109

aapd.org/training/detail.asp?id=85

216-778-4739

216-778-8875 (faks)

[email protected] (e-post)

Dental Organisasjonen for Bevisst Sedasjon

Hvis du ønsker å lære mer om IV sedasjon, men tror ikke du er helt klar til å forplikte seg til å ta en komplett sertifisering kurs, bør du kanskje tenke på å ta en to-dagers hands-on kurs som heter Into til IV Sedasjon som er tilbys av Dental Organisasjonen for Bevisst Sedasjon i Seattle, Washington. Den er spesielt utviklet for de tannleger som ennå ikke har IV sertifisering, men har en interesse i å utforske mulighetene for å gi både minimal og moderat IV sedasjon i sine kontorer.

Dette er noen av temaene som vil bli inkludert med dette kurset: up-to-date og klinisk relevante minimal og moderat teknikker i sedasjon, som vanligvis brukes IV medisiner, gjennomgå vitenskapen bak IV sedasjon, nye IV narkotika på dagens marked og nye IV sedasjon behandlinger.

Noen av kurs høydepunkter inkluderer luftveishåndtering og få trening med high-fidelity pasientsimulatorer; med bruk av utstillingsdukke armene, ha en hands-on gjennomgang av hvordan du starter en IV linje; og hva slags øvelser du kan bruke i tilfelle av en sedasjon krise som vil bli praktisert på high-fidelity pasientsimulatorer.

§ 3 Dental Organisasjonen for Bevisst Sedasjon

12360 Lake City Way NE

Suite 500

Seattle, WA 98125

866-592-9618

[email protected]