Digidexo.com

Om Azelaic Acid Treatment

Azelainsyre er en aktuell medisin som brukes for behandling av akne, i tilfeller som strekker seg fra moderat til ekstrem i deres alvorlighet. Azelainsyre funksjoner ved å stanse hud bakterier vekst. Hud bakterier kan bistå i forårsaker akne. Dessuten bidrar denne syre for å redusere akne ved å opprettholde porene i huden ved å holde dem klar. Dette aktuell medisinering kommer i to former: gel og krem.

Usage

Denne medisinen, enten det kommer i krem ​​eller gel form, må påføres direkte på huden. Generelt er det medisin som brukes to ganger om dagen, en gang i løpet av formiddagen og en annen gang på kvelden før sengetid. Det er viktig å bruke medisinen på omtrent samme tid hver dag. Sørg for at området du har tenkt på å bruke medisinen er rene før du gjør det. Deretter satt på et tynt lag av medisinen, og massere det forsiktig inn i huden.

Vanlige bivirkninger

Behandling med azelainsyre kan resultere i en håndfull av vanlige bivirkninger. Disse bivirkninger er ansett for å være mindre, fordi de vanligvis forsvinne raskt (de eksisterer, mens huden blir brukt til å medisin). Disse vanlige bivirkninger er svie, rødhet, brenning, prikking og kløe sensasjoner på huden.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen alvorlige bivirkninger som forekommer med azelainsyre behandling. En vanlig alvorlig bivirkning av azelainsyre er hudutslett. Hvis du oppdager et utslett på huden der du brukte azelainsyre, må du umiddelbart søke medisinsk hjelp, av sikkerhetsmessige grunner. Andre alvorlige bivirkninger av azelainsyre er hypopigmentering (huden fargeendringer), og munnherpes eller forkjølelsessår bli verre.

Advarsler

Personer som bruker denne aktuell medisinering rådes til å ikke få det inne i deres øyne, munn eller nese. I den situasjon azelainsyre å få innsiden av munnen, er det viktig å skyll øynene ut umiddelbart med mye vann. Så, hvis du fortsatt opplever irritasjon, varsle lege.

Forsiktig

Det er viktig å være forsiktig når du vurderer behandling med azelainsyre. Informer legen din om hele medisinske historie, spesielt om respiratoriske tilstand astma. Legen din må også gjøres oppmerksom på eventuelle senere saker om oral herpes (slik som feber blemmer eller forkjølelsessår).