Digidexo.com

Gamle rettsmidler for Lice

Gamle rettsmidler for Lice


Lus er ekstremt irriterende små skadedyr som lever i folks hår. Disse små rust-farget skapninger (egg, eller luseegg, er hvitt eller gulaktig) suge blodet og bygge reir på hodebunnen din, forårsaker kløe og muligens også spørre infeksjoner. Det er mange gamle hjem rettsmidler for å bli kvitt hodelus, noen som kan fungere og andre som ikke er virkelig effektive.

Majones

En av de mest kjente metoder for å bli kvitt hodelus er å kvele dem med noe sånt som majones. Typisk blir spredt majones generøst over personens hodebunn og blir deretter dekket med en dusjhette. Majones vil sitte over natten, og angivelig vil kvele alt av lus og fjerne nits. Majones kan deretter bli vasket ut av håret neste morgen. Denne metoden er ikke veldig effektivt, men kan produsere noen resultater for små infeksjoner og er et alternativ til bruk av kjemikalier.

Loppe Sjampoer

Loppe sjampo for hunder inneholder noen av de samme aktive ingrediensene som finnes i lus shampo, inkludert pyrethrins og permetrin. Dog sjampo kan være litt effektiv på å bli kvitt lus, men de kan også gjøre håret ditt (eller barnets) svært skjør og forårsake utslett eller over-tørking og en kløende hodebunn.

Hair Conditioner

Hårbalsam kan brukes i en kvelende metode som majones. Dekke til håret i balsam før sengetid. Bruk en kam for å sørge for at det sprer seg grundig, og deretter la den i håret over natten mens iført en dusj cap. I morgen skal conditioner bli vasket ut, og prosessen må gjentas til du er lus-fri. Denne metoden fungerer ved å gradvis bli kvitt nits inntil det er ingen lus igjen.

Eddik

Soaking håret i eddik for rundt tre til fem minutter er påstått å ikke bare drepe lus, men at hårene slimete, slik at du enkelt trekke ut noen nits, noe som bare vil klekkes i mer lus hvis de ikke er fjernet.

Munnvann

Sett noen kommersielle munnvann inn i en tom sprayflaske og spray en god mengde i håret, deretter gre det gjennom. La den stå på i ca 10 minutter, og deretter vaske det ut, og gjenta denne prosessen daglig til du er fri for lus. Alkoholen kan drepe hodelus og gjøre det enklere å fjerne nits.