Digidexo.com

Hvordan de skal overleve Prison

Hvordan de skal overleve Prison


Enten du er skyldig i kriminalitet eller ikke, vil du ønsker å vite hvordan de skal overleve i fengsel. Ingen liker å bli låst opp, og hvis du er uskyldig, vil du trenger å vite noen overlevelse teknikker for hvordan å gjøre det ut av fengsel i live. Bruk noen av disse overlevelsesteknikker og beskytte deg selv til du kommer ut.

Bruksanvisning

Før du går må du sjekke inn med nærmeste Prison Fellowship kontor, eller, hvis mulig, fengselspresten, og spør dem hva du har lov til å ta med inn i fengselet og hva du ikke kan. Noen fengsler har visse elementer du kan og ikke kan ta med deg.

Still spørsmål om institusjonens rutiner. Spør om du kan ta penger med deg, hvis du har lov til å motta noen mail eller brev, og hvis du kan ringe til familie og venner.

Kontroller at du lytter mye og snakke bare litt hvis du er en ny bosatt i fengselet. Det er best å lære tauene av fengselet du kommer til å tjene din tid på før forutsatt noe.

Bli en tilhenger og ikke en leder. Det er best å holde seg rolig og unngå å bli selvsikker i fengsel. Selvsikkerhet vil bare tiltrekke problemer fra andre innsatte.

Ta bare de viktigste tingene. Prøv å forlate dyre smykker og klokker med familien eller trygt i ditt bosted. Ting blir stjålet i fengsel.