Digidexo.com

Hvordan kan et treningsprogram Forbedre Helse & Job Satisfaction av en Worker?

Hvordan kan et treningsprogram Forbedre Helse & Job Satisfaction av en Worker?


Arbeidsplassen treningsprogrammer er om mer enn bare å redusere helsekostnader eller forbedre produktiviteten. For de ansatte som deltar, bedre helse og velvære hjelp lage en "fordel syklus" hvor både forretnings- og de ansatte høste kortsiktige og langsiktige gevinsten. Det beste er at arbeidsplassen utøve programmene trenger ikke å være vanskelig eller kostbart å sette opp og kjøre.

Hvorfor trening?

Trening handler om mer enn bare bulking opp musklene eller forbereder en maraton. Faktisk ikke trening ikke trenger å være mer enn å ta en tur i en halv time. Noen treningsprogram hjelper forbedre kardiovaskulær helse, lavere blodtrykk, redusere stress og hjelpemidler i å opprettholde en sunn vekt. Med en regelmessig mosjon rutine, folk legger merke klærne passer bedre, deres utholdenhet forbedrer og de tar færre sykedager fra jobb.

Fordeler med et treningsprogram

I tillegg til de mange helsemessige fordelene av et treningsprogram, bedrifter rapporterer ofte større besparelser og produktivitet. I gjennomsnitt, bedrifter som etablerer en arbeidsplass wellness program se en avkastning på nesten $ 4 for hver krone brukt. ROI kommer i form av reduserte helseforsikring kostnader, økt produktivitet og færre sykedager. I tillegg har selskaper som LL Bean sett en reduksjon i røyking nivåer blant de ansatte, og færre on-the-job skader.

Ansatt Helse & Happiness

Færre sykedager og arbeidsplassen skader definitivt bidra til ansattes lykke. Trening fører kroppen din til å slippe såkalte "feel good" hormoner. Endorfiner frigjøres helst folk engasjere seg i lav til moderat intensitet. Disse hormonene bidra til å redusere stressnivået, samt gi en sårt tiltrengt pause i hverdagen for de ansatte. Dette bygger på fordelen syklus, høster belønninger for virksomheten, samt de ansatte.

Typer øvelser

Vanligste formene for arbeidsplassen øvelser kan omfatte en vanlig fem minutters daglig stretching program, lunsj walking grupper eller subsidierte medlemskap på et lokalt treningssenter. Arbeidsgivere kan også oppmuntre kontoransatte å stå ofte i løpet av arbeidsdagen i stedet for å sitte, og oppfordrer ansatte til å gå over til å snakke med en kollega i stedet for å bruke e-post eller telefon. Selv tar trappa og parkeringsplass lenger bort fra kontoret kan ta med litt fysisk aktivitet. Små endringer i arbeidsplass atferd kan legge opp til store belønninger.

Komme i gang

Før etablere en arbeidsplass treningsprogram, bør ledere spørre ansatte hva slags programmer de ønsker å se. Arbeidere kan ikke være interessert i å få utenfor for å gå til lunsj, men kanskje vil en vanlig stretching program gjort flere ganger om dagen. I tillegg, ved å kartlegge de ansatte for å måle sine interesser, kan ledere identifisere medarbeidere med erfaring med trening og velvære programmer; disse ansatte kan være i stand til å bidra til å koordinere og kjøre et program.