Digidexo.com

Slik håndterer Pre-menopause symptomer

Studier av kvinner viser at symptomer kan ledsage pre-menopausal status og endringer kan begynne å oppstå som østrogennivåene reduseres. Pre-menopause kan oppstå fra 2 til 8 år før menstruasjon slutter. Prosessen er gradvis. Menopause oppstår for de fleste kvinner mellom alderen 47 og 55. Symptomer som oppstår i overgangsalderen faktisk kan manifestere seg i pre-menopause år selv om de fleste er mildere enn symptomene sett i løpet av overgangsalderen.

Slik håndterer Pre-menopause symptomer

Se legen din for hormon testing. Symptomer rapportert av kvinner er tretthet, hetetokter, ledd-og muskelsmerter, nervøsitet, irritabilitet, søvnløshet, humørsvingninger og hjertebank. Andre symptomer er smertefullt samleie, vaginal tørrhet, og nattesvette. Noen kvinner opplever et tap av interesse for sex under pre-menopause, mens andre har uspesifikke plager som kan gjøre pre-menopause vanskelig å diagnostisere.

Innse at pre-menopause kan være ubehagelig, men det er likevel viktig å utelukke andre fysiske årsaker til dine symptomer. Når du får en diagnose, kan du være enklere. Lær å akseptere at den pre-menopause er en naturlig forekomst.

Forverring symptomene på pre-menopause og overgangsalder er høy body mass index, kronisk infeksjon, antihistaminer, antidepressiva og søvnløshet. Aktivt engasjere deg å finne behandling for tilstander som kan forverre problemet, for eksempel psykiske problemer og medisinering bruk.

engasjere seg i regelmessig mosjon aktivitet. Daglig mosjon stimulerer endorfiner, bidrar med lindring av leddsmerter og søvnløshet. Hvis du er overvektig, begynner en øvelse og vekttap rutine som du kan fortsette gjennom life.Standardized klaseormedrue har vist seg å hjelpe kvinner med hetetokter og humørsvingninger, men studiene er begrenset. Du må kanskje eksperimentere med naturlig rettsmidler, men sørg for å følge legens recommendations.Avoid matvarer som utløser symptomene dine. Mange kvinner føler seg verre når du spiser sjokolade eller krydret mat. Unngå matvarer med tilsatte kjemikalier. Tenk organiske kjøp og fokus på hel fersk foods.Vaginal østrogen krem ​​kan hjelpe med smertefulle samleier og beskytte mot vaginal atrofi. Snakk med din doctor.Learn å kontrollere stress. Det er på tide å la de små ting gå. Mindre irritasjonsmomenter kan gjøre symptomene mye verre. Ta deg tid til deg selv. Engasjere seg i aktiviteter som er beroligende.

Snakk med legen din om kortsiktig hormonbehandling hvis symptomene er uutholdelig. Legen din vil vurdere risiko og fordeler ved hormonbehandling for pre-menopause og overgangsalder symptomer.