Digidexo.com

Hvordan Kill MRSA bakterier

Hvordan Kill MRSA bakterier


Ifølge Mayo Clinic, MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, er stamme av staph bakterier som har blitt resistente mot antibiotika som vanligvis brukes til å behandle infeksjoner. De fleste MRSA-infeksjoner forekommer hos personer i helsevesenet, inkludert sykehus og sykehjem. Men det finnes tilfeller av smitte i den generelle befolkningen. Bakteriene spres ved hud-til-hud kontakt. Ifølge Mayo Clinic, er det mest utbredt i videregående skole eller høyskole brytere, barneomsorgsarbeidere og folk som bor i overfylte forhold. Det er trinn som kan tas, både i hjemmet og sykehusmiljø, for å drepe MRSA-bakterier.

Bruksanvisning

Killing MRSA-bakterier

•  Vask hendene. Det enkleste du kan gjøre for å drepe MRSA-bakterier er å vaske hendene med såpe og varmt vann etter å ha spist, bruker badet, hoster eller nyser, og etter å ha vært rundt folk du vet er syk. The Mayo Clinic anbefaler du skrubbe hendene i minst 15 sekunder med såpe og varmt vann, tørk dem med et håndkle og deretter bruke en annen håndkle til å skru av kranen. Bære en flaske med rensemiddel med deg som er minst 60 prosent alkohol for tider når du ikke rundt såpe og vann.

Rene overflater som kan være forurenset med MRSA med blekemiddel eller annet desinfeksjonsmiddel. Spesielt i et sykehusmiljø, sørg for noen flater som er berørt på en jevnlig basis rengjøres med blekemiddel eller desinfeksjonsmiddel. Sørg for å få dørhåndtak, telefoner, pc-nøkler og lysbrytere. I ditt hjem, rengjør disse stedene ofte. Blekemiddel vil drepe MRSA-bakterier.

Vask sengetøy og håndklær regelmessig. Hvis du har et åpent sår eller er i et sykehusmiljø, sørg laken og håndklær skiftes og vaskes regelmessig. Begge bør vaskes i vaskemaskin satt til det varmeste vannet innstillingen. Blekemiddel bør også tilsettes til vaskesyklusen, og elementene skal tørkes i et varmt rom. Blekemiddel og varmt vann vil drepe eventuelle MRSA-bakterier.

Hold sår dekket. MRSA-bakterier kan leve i pus fra infiserte sår, så hold noen sår dekket og rengjør dem med såpe og varmt vann eller lege anbefalte førstehjelp rengjøringsprodukter. MRSA-bakterier kan bli drept med både såpe og varmt vann eller med medisinske rengjøringsprodukter.

Besøk legen. Hvis du mistenker at du har en MRSA-infeksjon, vil du trenger å se en lege. MRSA-bakterier er resistente mot mange antibiotika, men det er noen som kan anvendes. En lege må foreskrive antibiotika. Pass på å ta hele dosen eller infeksjonen kan returnere.

Tips og advarsler

  • Forskning ved The University of Manchester har vist at essensielle oljer som de som brukes i aromaterapi kan drepe MRSA-bakterier. Selv om ingen klinikk studier har vært drevet som i november 2010, kan oljer brukes til minst dekke opp blekemiddel lukter hvis de plager deg eller familiemedlemmer.