Digidexo.com

Hvordan bruke den stående Teknikk for bryst eksamener

Hvordan bruke den stående Teknikk for bryst eksamener


Utføre en månedlig selv bryst eksamen må bli en del av enhver kvinnes månedlige rutine. Kvinner kan utføre en selv bryst eksamen mens du står, og mange kvinner selv gjøre det mens du dusjer. Å vite hvordan du utfører en selv bryst eksamen og hva du føler for er viktig.

Bruksanvisning

Løft armen opp over hodet, mens du står, på den siden du undersøker. Hvis du skal til eksamen høyre bryst, løft din høyre arm.

Bruk den andre hånden til å gjøre det selv bryst eksamen. Med mild, men bestemt trykk, bruke tre fingre for å føle og palpitate brystvev.

eksamen brystet og områdene rundt brystet. Bruke et rutenett mønster for å sikre at du eksamen hele brystet. Inkluder hjelpe området i og rundt armhulen der lymfeknutene er.

Føler for noe utenom det vanlige. Månedlige bryst eksamener du kjent med hvordan ditt bryst føles. Føler for eventuelle endringer, klumper eller ømhet. Klumper kan være svært liten eller stor, myk eller hard, og har glatte eller ujevne kanter.

Planlegg din årlige klinisk eksamen. Månedlige eksamener er viktig, men det er også viktig å ha din årlige eksamen med helsepersonell. Sørg for å diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha om ditt bryst helse.

Tips og advarsler

  • Mange kvinner synes det er lettere å utføre en stående eksamen mens i dusjen, ved hjelp av såpe som smøremiddel. Prøv denne metoden for å se om det enklere for deg. Det kan gjøre det lettere å føle forandringer i brystet.