Digidexo.com

Hva er vitamin B17 brukes til?

Vitamin B17 er et sammensatt om hvor det har vært mye kontrovers i løpet av årene. Mens mer enn hundre år gammel, og brukes i en rekke medisinske behandlinger, har B17 blitt merket som en kvakksalver kur for kreft. Debatten raser fremdeles over vitamin effektivitet i behandling av en av de største sykdommer i dagens moderne, og takket være internett, er ikke sannsynlig å dø helst snart debatten.

Vitamin B17

Vitamin B17 er også referert til som laetrile og amygdaline, selv om alle tre navnene er utskiftbare så langt som vanlig bruk. Vitamin B17 er ofte funnet i en rekke matvarer som inneholder en konsentrasjon av nitroloside. Dette gjelder særlig matvarer som faller inn i Prunus familien, som inkluderer bitre mandler, aprikos, slåpetorn kirsebær, nektariner, fersken og plommer. Selv vanlig i frukt, vitamin B17 også funnet i gress, mais, durra, hirse, eple frø og andre matvarer som ikke er en vanlig del av den moderne kosthold.

Kreft

Vitamin B17 har gjennomgått en stor studie som en mulig kreft medisiner som et alternativ til kjemoterapi og andre kreftbehandlinger. Fra 1950-tallet til midten av 1970-tallet, ble vitamin B17 nøye studert av mange forskere, og selv om den har støtte i andre deler av verden (spesielt Mexico) som en levedyktig kreftbehandling. I Amerika, FDA erklært at kravene til Dr. Ernst Krebbs, en av de mest vellykkede forskere om emnet av B17 og dens virkning på kreft, for å være regelrett svindel og "kvakksalveri."

Enzymer

Måten B17 er ment å samvirke med legemet, spesielt med kreftceller, er et svakt kompleks krav, men den generelle ideen virker lyd. Innenfor legemet er det et spesielt enzym kalt rhodanese, som er dannet i store mengder, men er aldri til stede i kreftceller. På den annen side, uansett hvor det er kreftceller, er det en egen enzym som kalles Beta-glukosidase, som ikke finnes i kroppene til dem uten kreft. Denne observasjonen er nøkkelen til hvordan vitamin B17 er ment å bekjempe kreft.

Interaksjon

Vitamin B17 består av to deler glukose, en del hydrogencyanid og en del benzaldehyd (et analgetikum / smertestillende middel). Når B17 er inntatt i kroppen, blir den brutt ned av rhodanese inn thiocynate og benzosyre, som begge er fordelaktig for friske celler. Når vitamin B17 kommer i kontakt med kreftceller, er det ingen rhodanese å bryte den ned. Som sådan, samhandler med beta-glukosidase B17. Når dette skjer, hydrogencyanid og benzaldehyd kombineres for å produsere en gift som bare ser ut til å målrette kreftceller. Dette er en prosess som kalles selektiv toksisitet.

Cyanide

Hydrogencyanid i vitamin B17 oftest sender opp et rødt flagg til mennesker som en fare. Dette bør ikke være tilfelle, hydrogencyanid som er blitt vist å være kjemisk inert og ikke-toksisk når det tas som et næringsmiddel, eller benyttes for et farmasøytisk formål. I tillegg er hydrogencyanid brytes ned av rhodanese innen en time, og overskuddet føres vanligvis gjennom en persons urin.