Digidexo.com

Hvordan rense kolon av avfall, parasitter og gjær

Hvordan rense kolon av avfall, parasitter og gjær


Tykktarmen er hjemmet til mange av plagene i kroppen. Hvis du ikke har en ren kolon, har du en yngleplass for giftstoffer i systemet. Hvis kroppen absorberer giftstoffer fra tykktarmen, vil du plutselig finner ut at du er syk. Rens kolon av avfall, parasitter og gjær for å ha en friskere kropp. Prosessen tar litt tid å rense det grundig, men du vil begynne å føle seg bedre nesten umiddelbart.

Bruksanvisning

•  Bruk en god kolon rens som spyler den akkumulerte avfall fra tykktarmen. Påvirket fekalt materiale, toksiner, dødt cellemateriale, ormer, gjærvekst, og selv pesticider kan hope seg opp i tykktarmen. Hvis det kommer inn i blodbanen, det svekker immunsystemet, slik at man langt mer utsatt for sykdom og infeksjon. Start med en god generell rens. Endre matvaner før du renser. Spis mindre porsjoner. Konsumere mer frisk frukt og grønnsaker.

Velg riktig rens for deg. Det finnes ulike formler for en god rens og enda flere produkter på markedet. Noen jobber raskere enn andre. Noen krever at du bruker kun rens og spiser ingen andre matvarer. Noen er ganske strenge og noe farlig for de som allerede er usunne individer. En vann rens er bare for de mer erfarne rensemidler. Det er en rask, i essens. Den gjennomsnittlige lengden for et vann raskt er en uke. Du spiser ingenting, men renset vann i løpet av denne uken. Unngå alle anstrengende aktiviteter.

Bruk en sitron renser i 30 dager. Sett saften av 1/2 sitron i 8 gram romtemperatur renset vann, 2 ss. av organisk lønnesirup og 1/8 ts. cayennepepper. Bland det grundig ved å riste eller røre. Drikk denne blandingen minst 6 ganger om dagen, men likevel ikke mer enn 12. Unngå alle andre matvarer bortsett fra en kopp urte lakserende te om natten. Ikke bo på dette lenger enn 40 dager. 10 dager er vanlig for de fleste mennesker.

rense tykktarmen av avfall parasitter og gjær med en god kaffe klyster og bruk av naturlige kosttilskudd til kosthold. Du trenger å endre kostholdet til friske rå frukt og grønnsaker, og inneholde rikelig med fiber. Ta kosttilskudd som Cascara Sagrada, aloe vera, svart reddik, løvetann rot, lakrisrot og buckthorn bark. Svart valnøtt skrog og malurt faktisk drepe parasitter, men de kan være farlige hvis de brukes feil. Psyllium er et velkjent tillegg til diett når du er på et kolon rens fordi den har høyt fiberinnhold. Følg diett av kosttilskudd og rå frukt og grønnsaker i en måned for å rense kolon av giftstoffer, parasitter og gjær.

Finn en god kolon renset kommersielt produsert. Du trenger ikke å gjøre alt selv. Det finnes en rekke kolon renset på markedet. Kolon Intestinal Cleanser, Cleanse FX, OXY-MEGA, Bowtrol, Colon xR og Bromalite er bare noen av de mange kommersielle kolon renser for avfall, gjær og parasitter.

Lag et hjem kolon rens for å legge til din diett. Ikke alle hjemmelaget kolon renser krever at du utelater annen mat. Noen er tilskuddene til en lettere normalt kosthold. Finn upasteurisert eplejuice. Det er også kalt "rå". Bland 1/2 kopp det med 2 ss. av klorofyll, 1 ts. rå honning, 2 ss. av aloe vera juice, innholdet i to Cascara Sagrada kapsler, 1 ts. hvetespirer og en heaping ts. av pulverisert psyllium husk. Legg denne blandingen til 8 oz vann. Drikk den i kveld og fylle glasset med en annen 8 gram vann. Bland for å fjerne alle rester i glasset og drikke det. Bruk denne drinken hver kveld i en og en halv måned.

Gjør en avtale for en grundig kolon rens med ozonbehandlet vann eller hydrogen peroxide administrert gjennom colonic vanning. Denne typen kolon rens er litt dyrere enn de som tas oralt som arbeider med kroppen, men den er rask og effektiv.