Digidexo.com

Hvordan bli kvitt akne arr på Face

Akne arr er et resultat av kviser eller hudormer ikke helbredende riktig og plukke på eller berøre kvise eller Komedoner vil mest definitivt føre til arrdannelse. Akne arr i ansiktet kan være forstyrrende og føre til lav selvfølelse. Her er noen skritt for å bidra til å redusere forekomsten av eller bli kvitt akne arr i ansiktet.

Bruksanvisning

Stopp plukking eller berøre sår selv om de er smertefulle eller du vil plukke på dem eller pop dem. Dette kan la overflødig olje og smuss på huden, forårsake rødhet på huden, brudd eller skade på huden og faktisk øke visningen av akne arr.

Gjør endringer i kostholdet ditt. Grønne grønnsaker og frukt vil legge riktig mengde av vitaminer i kroppen din og hjelpe huden din å puste og glød. Drikk 8 til 10 glass vann om dagen og unngå fet eller krydret mat. Avtagende giftstoffer i kroppen og huden vil gradvis bidra til å helbrede arr naturlig.

Vask ansiktet minst to ganger om dagen med avgifte såpe som åpner porene og renser dem. Et stort utvalg av såper vil bidra til hjelp ved forhindring av akne og bidra til å redusere virkningene av arrdannelse. Prøv å finne en som ikke vil over tørke ut huden din.

Etter grundig vask ansiktet med en god såpe bruke en akne krem. Det finnes mange flotte kremer tilgjengelig for helbredelse huden. Se etter de som inneholder vitamin E og eller lavendel som de kan bidra til å fremme helbredelsen av skadet hud. Noen kremer kan inneholde Benzyl Peroxide som vil bidra til å hindre nye kviser fra start. Men det kan tørke ut huden. Hvis du bestemmer deg for å prøve en av de som starter med en liten mengde gang om dagen deretter gradvis øke bruken.

Unngå solen fordi det kan øke synligheten av arr og skade huden din med ultrafiolette stråler. Hvis du trenger å være ute i solen må du bruke en god solkrem. Se etter en sunblock med høy solfaktor, men ikke inneholder mye kjemikalier og oljer som kan tette porene enda mer.

Se en hudlege hvis alt annet mislykkes, og trinnene ovenfor eller ikke hjelpe eller kanskje de ikke hjelpe nok. Det er mange behandlinger og alternativer tilgjengelig, og din hudlege kan hjelpe deg å avgjøre hvilken som er best for deg.

Tips og advarsler

  • Bli kvitt akne arr kan enkelt oppnås. Enkelte ting kan fungere bedre for huden din enn andre som alle er forskjellige, og det er mange forskjellige typer hud. Fortsette å prøve forskjellige produkter til du finner den som er riktig for deg.