Digidexo.com

Psykologiske effekter av Potty Training

Psykologiske effekter av Potty Training


Noen psykologer har sagt at pottetrening for tidlig å bruke strenge teknikker er skadelig for den psykologiske utviklingen av et barn og vil føre dem problemer senere i livet. Ved hjelp av sunne teknikker på en riktig og konsekvent måte, vil pottetrening gjøre akkurat det motsatte. Pottetrening kan brukes til å bygge bånd mellom foreldre og barn, og for å bygge opp en tillit til barnet som vil tjene dem godt senere i livet. Nøkkelen til vellykket potty trening er å måle barnets beredskap, deretter å holde opplevelsen positiv.

Timing

Mange studier har vist at det generelt en alder av potte trainee er irrelevant for psykologisk effekt. Det finnes noen unntak fra disse dataene. En studie har vist at å vente til etter 32 måneder for å begynne pottetrening kan ha negative psykologiske effekter som setter barna i fare for inkontinensproblemer som natt og dagtid ulykker. Også, det tar lengre tid for et yngre barn å lære pottetrening enn en ungdom. Fordelene ved å lære dem tidlig forhindrer at en usunn frykt for potte.

Beredskap og læring

Sunn pottetrening bør begynne når det enkelte barn er klar. Gi barnet rikelig med muligheter til å begynne å bruke potte slik at de har en lang tid til å jobbe med dette. Noen barn vil ha ulykker i opptil et år. Lære å kontrollere blæren er en komplisert sak for barnet, så unngå kritikk eller straff som kan gjøre psykologisk skade. Barnet er å lære å gjenkjenne en full blære, for å stramme lukkemuskelen og å fortsatt ha nok tid til å komme til potte og få klærne av før en ulykke.

Placement

Potte bør plasseres på badet fra begynnelsen slik at barnet er vant til badet. Et barns psykologiske utvikling er tung på repetisjon og etablerte boundries. Ta barnet til å bruke badet ofte for å vaske hendene, pusse tenner og bad tid slik at barnet vet badet er deres også. Sørg for å holde en krakk ved siden av potte slik at barnet er komfortabel får på potty av seg selv.

Oppmuntring

Straff er ikke en anbefalt måte å pottetrening. Dersom barnet har en ulykke, erkjenner ulykken vennlig og hjelpe barnet til å få rent. Fokusere på positiv forsterkning. Å straffe et barn for noen form for en ulykke kan føre til frykt, mistillit og selv hemmelighetsfull oppførsel. Lære barnet å sitte på potte for bare fem minutter om gangen. Dersom barnet blir frustrert mens du sitter på potte, oppmuntre dem ved å lese en bok for dem eller underholdende dem på andre måter.

Frykt og stress

Frykt for å falle er en faktor å vurdere når pottetrening. Gi en rail eller en potte ring for barnet å holde på å redusere denne frykten. Psykologiske stressfaktorer vil gjøre pottetrening vanskeligere. Prøv ikke å starte pottetrening hvis du er for tiden arbeider med et areal på problematferd hos barnet. Dersom barnet er overdrevet i motsetning til potty selv med oppmuntring eller belønning, ikke tvangs sitte ham på potte. Vent noen uker og prøv igjen.