Digidexo.com

Diet å heve lavt antall blodplater

Blodplater er bitte små celler som er fargeløs, og de spiller en viktig rolle i clotting av blod. Kosthold vil ikke kurere Trombocytopeni, men det vil bedre generell helse og immunsystemet og øke blodplater i noen cases.Thrombocytopenia er den medisinske termen for lavt antall blodplater når blodprosent blir under normalområdet. Normal blodprosent er 150-400 millioner blodplater per millimeter av blod.

Funksjon og behandling

Funksjonen av blodplater er dannelsen av blodpropper, som igjen vil hindre alvorlig blodtap. Et tilstrekkelig antall blodplater er nødvendig for å hindre at noen mulig lekkasje av de røde blodårer. Det er vanligvis en underliggende årsak for LPC (lav blodplatetelling), og det kan behandles med medikamenter, endringer i medisiner eller kirurgi. Hvis det er veldig alvorlig, kan en blodoverføring være nødvendig ifølge Mayo Clinic.

Makrobiotisk diett

Den Platelet Disorder Support Association anbefaler en makrobiotisk diett for dem som lider med lavt antall blodplater. Lavt antall blodplater er ansett som en ekspansiv sykdom der blodet bokstavelig utvides gjennom fartøy vegger. Det er argumentert for at personer med denne sykdommen spise det som kalles en kontraktiv diett for å få litt balanse. Dietten vil være instrumental i å redusere surhetsgraden i blodet.

Makrobiotiske Foods

Makrobiotiske dietten består hovedsakelig av fersk, kokt mat. Alle bearbeidet mat er eliminert fra denne spesielle dietten. Matvarer som er generelt utelatt er alkohol, alt sukker, frukt og rå mat. Du kan salt dine matvarer for å smake mens matlaging. Natt skygge grønnsaker er ikke sanksjonert, for eksempel paprika, aubergine, tomater og poteter. Belgfrukter av alle slag, slik som bønner, linser og quinoa er akseptable. Meieriprodukter er ikke anbefalt. En liten mengde fisk vil fungere på denne dietten.

Matallergi

Mange mennesker har allergiske reaksjoner på mat, fra mild til alvorlig. Unngå matvarer som forårsaker en slags allergisk reaksjon vil bidra til å øke immunforsvaret. Eliminere matvarer som er behandlet, gravet eller forkokte vil fremme kroppens helbredelse.