Digidexo.com

Natural Cures for Sinus Problemer

Bihuleproblemer kan være ubehagelig, vedvarende og med smertefull. Fôr av sinus hulrom blir betent og øke sin produksjon av slim. Drenering er redusert, noe som forverrer lunger og irritasjon. Symptomer inkluderer vanligvis lunger og / eller rennende nese, postnasal drypp og hodepine. Smerten er ofte fokusert bak øynene eller i nærheten av kinnbena. Konvensjonelle behandlinger inkluderer decongestants, saltvann nesespray, muntlig eller nasale kortikosteroider og antibiotika. Mange foretrekker å bruke naturlige rettsmidler for å håndtere bihuleproblemer.

Vanning

Neseskylling er anbefalt av alternative helse utøvere så vel som vanlige leger. I sin enkleste form består nasal vanning for å bruke en saltvannsnesespray, som er tilgjengelig på de fleste stoff butikker, for å skylle og fukte nesegangene. En mer involvert type vanning, som mer fullstendig skyller nesepassasje og bihuler, blir stadig mer populært. En neti potten (vist her) eller sprut flaske er fylt med varmt saltvann. Av og stoffer som tea tree olje, grapefruktkjerneekstrakt, xylitol eller andre urter er lagt også. Neseskylling er en ayurvedisk praksis, og i studier ved Universitetet i Wisconsin ble vist å gi effektiv lindring av sinus symptomer.

Urter

Urtemedisiner kan brukes som tinkturer, piller eller kapsler, eller tas som en te. Flaxseeds eller linfrøolje kan benyttes for betennelse, Som det kan vanlige stoffer som cayenne, hvitløk og pepperrot. Noen nesespray er tilgjengelig med capsaicin, stoffet som gjør cayenne og andre varme paprika så krydret. Knust pepperrot med sitronsaft anses spesielt effektiv for sinus lunger og betennelser. Elderflower er verdsatt for sin evne til å tynne slim og øke blodsirkulasjonen til Sinus, som anbefalt av Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin.

Homeopati

Forfatterne av "Resept for Natural Cures" anbefaler bruk av homeopatiske midler i styrkene 6x, 12x, 6C, 12C eller 30C to ganger daglig i to uker. Riktig middel avhenger av den enkeltes spesifikke symptomer. Pulsatilla er hensiktsmessig for de som har symptomer er bedre i frisk luft og verre i varme rom, mens Hepar sulphuris anbefales når symptomene er verre med et utkast og nesen er sår og blokkert. Silica er effektiv for kronisk bihulebetennelse som er verre i kald luft. Kali bichromium, belladonna, og andre rettsmidler kan brukes til andre kombinasjoner av symptomer.

Apple Cider Eddik

Eplecider eddik kan anvendes i en rekke former for å hjelpe til med sinus problemer. Patricia Bragg, ND, anbefaler PhD bruker den i en nasal vask, samt for en hals gurgle. Hun har også anbefaler å drikke det daglig for å bli kvitt slim forhold. Det kan bidra til å avgifte kroppen. Bland den med pepperrot, og tygge på det til smaken er borte, for å avlaste tett nese.

Alternative terapier

Akupunktur og akupressur gi lindring for noen individer. Blære punkt 2 kan bli stimulert til å avlaste lunger og hodepine, og tykktarm punkt 4 kan bli stimulert for smerte i fronten av hodet. Aromaterapi kan være effektive, spesielt når essensielle oljer som eukalyptus og tea tree olje brukes.