Digidexo.com

TCA Tattoo fjerning tips

TCA Tattoo fjerning tips


Trikloreddiksyre, eller TCA, er et vanlig middel som anvendes for å fjerne tatovering hjemme. TCA fungerer på en lignende måte som den kjemiske ansikts skreller. En fortynnet syre tilføres til området av huden som har tatoveringen, og det øverste laget av hud er i det vesentlige brent bort, sammen med blekket at den holder. Fordi du søker syre direkte på huden, er det en god idé å holde noen tips i bakhodet når du bruker TCA på tatoveringer.

Bruk som en Pre-Treatment

TCA kan fjerne en tatovering i noen situasjoner, men i de fleste tilfeller den er ment å brukes som en forbehandling for tradisjonell laser tatovering fjerning. Ved hjelp av TCA på forhånd vil visne selv de dypeste tatoveringer, som betyr at du vil kreve færre laser behandlinger for fullstendig fjerning. Dette sparer tid, penger og smerten ved å bli brent med en laser, siden du ikke trenger å gjøre behandlingen så mange ganger.

Test for Reaction

Før du søker TCA direkte til tatovering, bruke en bomullspinne for å bruke en liten mengde til en obskur sted på kroppen din. Swabbing et område omtrent på størrelse med en krone er mer enn tilstrekkelig. Du kan oppleve at huden begynner å "frost opp" i området der TCA har blitt påført. Dette er normalt. Dersom hevelsen oppstår eller intens smerte er til stede, kan det oppstå en negativ reaksjon. Vaske området grundig, og avslutte bruken av produktet.

Bad Tatoveringer

TCA fungerer bedre på dårlige tatoveringer enn på gode. En profesjonell tatovør, ved hjelp av profesjonelt utstyr, vil typisk gjelde blekket til en dyp lag av dermis. Jo dypere, mørkere blekk av en profesjonell tatovering er som regel vanskeligere å fjerne enn amatør tatoveringer. Dette gjør hjemmelagde tatoveringer en ideell kandidat for fjerning med TCA. Det bør også legges merke til at lyse farger blir lettere fjernet ved TCA. Fargerik blekk blekner vanligvis helt bort med produktet, men mørkere blekk farger, som svart, er vanskeligere, og vil kreve flere programmer.

Hypopigmentering

Personer med lys hud toner vil gi de beste resultatene når du bruker TCA. Selv om produktet fungerer like effektivt på alle typer hud, vil de med mørkere hud oppleve hypopigmentering der produktet brukes. Hva dette betyr er at den hud som har blitt behandlet med TCA vil ha en merkbart forskjellig pigment enn resten av huden. En mørkhudet person som bruker TCA å fjerne en tatovering vil ha en lapp av lys hud hvor produktet ble brukt. Noen anser dette mindre ønskelig enn å ha tatoveringen.