Digidexo.com

Best Shoe innleggssåler for Hurting Feet

Sårer føtter kan holde deg fra å nyte en rekke aktiviteter som du vanligvis liker som gåing, dans, gym og sosiale aktiviteter. Det er mange grunner til å såre føtter, og for å finne de beste sålene, er det viktig å forstå hvorfor føttene såre i første omgang.

Heel Pain

Hælspore, hæl smerter og en tilstand kjent som Plantar Fascilitis kan være smertefullt. Ifølge FootSmart, kan denne tilstanden oppstår når plantarfascien leddbånd i foten er betent. Fordi denne ligament strekker seg fra hælen til ballen av foten din, kan det bli betent fra unøyaktig støtte til buen. For denne tilstanden, bør du se etter innleggssåler som gir ekstra bue støtte som ProArch 3/4 Lengde Orthotics. Hvis disse ikke hjelpe din hæl smerter, kan det hende du trenger en innersåle som gir en hæl pad eller hæl puter.

Mortons neuroma

FootSmart sier at Motron neuroma er en tilstand den gjør føttene såre og føler tingly i tå-området. Et alvorlig tilfelle av Mortons neuroma forårsaker intense smerter mellom tredje og fjerde tå. Dette er forårsaket fra seg sko som ikke fordele vekten jevnt over hele foten. Kvinner har en tendens til å lide av denne tilstanden når iført høye hæler. Sålene som kan hjelpe med denne tilstanden er sålene som er ekstremt støttende, spesielt til baller av foten. Prøv Dr. Scholls for Hennes ball-of-fots puter.

Flat Feet

Flat Feet er en tilstand der buen har fullstendig kollapset. Ifølge FootSmart, må folk med flate føtter støtte sin vekt på andre deler av foten til å gjøre opp for buen, og dette kan føre til intense smerter over hele foten. De beste innleggssåler for denne tilstanden er sålene som gir bue støtte. IsoArch 3/4 benstøtter er gode innleggssåler for denne tilstanden.

Ball of Feet Pain

FootSmart sier at ekstreme ball av foten smerte er kjent som metatarsalgia og kan være forårsaket av unormalt i beina i foten. De beste innleggssåler for denne tilstanden er sålene som gir støtte til hele foten. FootSmart har utviklet spesielle menns og kvinners silikon metatarsal sålene spesielt for denne tilstanden.

Ekstra innersåle tips

Noen ganger sålene er tykk og vil gjøre skoene føles for liten. Det beste alternativet er å ta skoene dine med deg når du går til å plukke ut sålene. Dette kan hjelpe deg bestemme hvor tykk sålen vil bli og hvordan det vil fungere med skoen.