Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Spider årer (åreknuter)

Lyst til å eliminere de stygge edderkopp årer. Edderkopp årer aka åreknuter kan være gjenstand for mye forlegenhet. Men det er mange former for edderkopp vein behandlinger tilgjengelig i dag. Her er noen tips om hvordan du fjerner og forebygge edderkopp årer.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Blodsirkulasjonen er en enkel varicose vein behandling. Disse årer er forårsaket av tette blodårer som blir forstørret. Hyppig trening vil øke blodstrømmen gjennom venene og hindre fremtidige blokkeringer.

Unngå å krysse bena. Når du krysser bena du begrense blodstrømmen gjennom venene. En klem vene kan føre blod til å sitte i ro i en blodåre, og danne en edderkopp vene over tid.

Spis en diett høy i vitamin C. Vitamin C har vist seg å fremme vene helse og ytelse. Appelsiner er en stor kilde til vitamin C, samt visse meloner. Tar en vitamin C supplement daglig er også en god idé.

Hvis dine edderkopp årer er overdreven, tenke på å få Scierotherapy. Scierotherapy er en medisinsk prosedyre hvor de injiserer dine åreknuter med en formel som lukker åren. Etter noen uker venen sakte begynner å dø og forsvinne.