Digidexo.com

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi


Kosttilskudd tilnærminger blir ofte brukt til å behandle epilepsi og kan føre til en betydelig reduksjon av anfall hos noen pasienter, spesielt barn. Den hyppigst anbefalt diett for barn med epilepsi er ketogen diett, som krever tett oppfølging av lege og er vanligvis bare brukes i tilfeller der pasienter ikke reagerer på medisinering. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker kosthold for å behandle epilepsi.

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi

•  Snakk med legen din om bruk av ketogen diett, en form for faste som har blitt brukt til å behandle epilepsi i flere tiår. Målet med dette er å tvinge legemet til å brenne fett, hvor dietten er meget høy, noe som øker produksjonen av ketoner. Ketoner inhiberer unormal aktivitet i hjernen og ryggmargen.

Sørg for å forstå at barnet ditt vil begynne dietten på sykehuset mens du blir behandlet for epilepsi. Han vil bare få lov til å drikke en bestemt mengde væske i løpet av de første to til tre dager, og vil ikke bli gitt noe å spise. Denne delen av dietten er gjort mens på sykehuset, slik at legene kan overvåke barnets tilstand og forhindre negative bivirkninger så best som mulig.

Klargjør for barnet ditt å oppleve negative bivirkninger som hennes blodsukkeret begynner å slippe, noe som kan være traumatisk for både deg og barnet ditt. Ekstremt lavt blodsukker kan føre til at barnet å bli forvirret, uttrykksløs eller irritabel i humør, og hun kan virke blek eller svett. I de fleste tilfeller vil barnets lege kunne nøye overvåke blodsukkeret for å forhindre skade.

Vent ut de nødvendige to-tre dager av sult før barnets ketonnivå begynner å stige i hans urin og blod. Barnets lege vil da begynne den neste fasen av ketogen diett, som først og fremst innebærer matvarer som er svært høy i fett, inkludert smør og meieriprodukter som kremfløte. Betydelig mindre deler av proteiner, slik som kjøtt, kylling eller fisk, frukt og grønnsaker og blir også innarbeidet.

forventer at barnet ditt blir sakte tatt av noen medisiner som brukes til å behandle epilepsi når du begynner ketogen diett. Hvis barnet opplever en nedgang i og jevn kontroll av antall av hans anfall mens du er på diett, kan legen hans anbefale å stoppe bruken av disse medikamentene helt.

Hint

  • Bivirkninger av ketogen diett er kvalme og diaré. Dårlig ernæring kan føre til nedsatt utvikling hos barn, samt nyrestein fra overdreven urinsyre. Derfor, bruk av denne dietten krever tunge tilsyn fra lege.