Digidexo.com

Orientalske hjem rettsmidler for Snorking

Orientalske hjem rettsmidler for Snorking


Ifølge MayoClinic.com, snorking "kan være mer enn bare en plage for partneren din. Snorking kan indikere en alvorlig helsetilstand, og det kan forstyrre din husstand." I århundrer har folk forsøkt å bøte på sine pusteproblemer mens du sover ved å miste vekt eller endre sovestillinger. Men hva er noen av de mest anerkjente måter å redusere eller helt eliminere, snorking?

Livsstil endringer

Den sikreste og mest naturlige, måten minske din Snorking er å gjøre små endringer i livsstil og kosthold.

Overflødig kroppsvekt er en ledende bidragsyter til snorking. Begynne å trene regelmessig og toning muskler til å ha en roligere søvn. Alkohol og tobakk før sengetid bidrar også til hvor mye en person kan snorke. Som gjør store måltider innen tre til fire timer for å gå i dvale. Avstå fra mat, alkohol og tobakk sent på kvelden. Ikke bare vil du begynne å redusere hvor mye du snorker, men du kan selv begynne å redusere hvor mye du veier!

Drikk rettsmidler Før Sleeping

MayoClinic.com sier at "Snorking oppstår når luft strømmer forbi avslappet vev i halsen, forårsaker vev å vibrere når du puster, lage hese eller sterke lyder." Hvis du har en livsstil som bidrar til å hindre snorking, men partneren sovepose fortsatt klager du er høyt om natten, ILoveIndia.com gir flere ideer til drikke rettsmidler for å ta før du går i dvale:

"Olivenolje sies å redusere snorking. Ta 2-3 slurker med det før du går til sengs. Dette vil redusere støy og også stoppe Snorking etter en tid.

"I kokende vann, legg en haug med salvie og la det bratt. La den avkjøles. Før du går til sengs, sil blandingen og gurgle med væsken. Dette vil vise seg effektive i å redusere snorking.

"Unngå mat som er for sterkt krydret."

Aromaterapi

Aromaterapi er en form for medisin der luktesans brukes til å helbrede en person. Noen ganger plantene blir brukt og noen ganger oljer.

Asiatiske healere har brukt aromaterapi i århundrer. Det finnes en rekke nettsteder og selskaper i dag som selger produkter som lukter blir brukt til å korrigere en persons snorking mønstre under sove:

AromaTherapyClinic.com selger en anti-Snorking blanding som det står er "sammensatt av rene, terapeutisk essensielle oljer."

NaturalLikeUs.com tilbyr geleer og oljer for alle slags lomme-relaterte problemer, inkludert snorking. NaturalLikeUs.com sier det selger alle naturlige rettsmidler inkludert merian, en gel "kjent for å hjelpe folk med apnea [og] pustevansker, spesielt de plaget med snorking, for å berolige og til slutt bidra til å stoppe Snorking naturlig."