Digidexo.com

Aloe Vera Juice og vekttap

De fleste assosierer nok aloe vera med behandling av brannsår, skrubbsår og mindre kutt. Selv om det er snaut kliniske bevis for å støtte de helbredende egenskapene til aloe vera, sier University of Michigan Health System (UMHS) nettsider, kan det bli funnet i hundrevis av produkter --- ansiktsservietter til leppepomade, og selv i shampoo. Men hva med påstanden om at å drikke aloe vera juice kan hjelpe deg å miste vekt?

Hva er Aloe Vera Juice?

De fleste kommersielt produsert aloe vera juice er laget av den klare, geleaktig saft inni bladene på aloe vera planten. Du kan kjøpe aloe vera juice på nettet, på vitamin butikker som GNC, helsekostbutikker og naturlig mat dagligvarekjedene som Whole Foods. Aloe vera planter er veldig lett å vokse, og kan finnes hvor som helst potteplanter selges. Den har en bitter smak på egen hånd, så de fleste oppskrifter ringe for sevjen som skal fortynnes med fruktjuice.

Dekkes

Ifølge American Chronicle nettside, kan aloe vera "redusere og stabilisere kroppsmasseindeks ved å stimulere metabolic rate i våre leverceller" for å øke mengden kalorier brent. Nettstedet sier videre at daglige doser av aloe vera juice er beslektet med "å gjøre flere treningsøkter i løpet av uken." Mange produsenter av aloe vera juice gjør lignende krav, sier nonprofit Quackwatch nettside.

The Science

Aloe vera juice er klinisk bevist som en effektiv avføringsmiddel siden 1980-tallet, sier Mayo Clinic. Ifølge UMHS nettsted, en 1996 studie publisert i Phytomedicine indikerte at aloe vera kan forbedre blodsukkernivået hos diabetikere, men flere studier er nødvendig. The Mayo Clinic peker på tidlige tegn på at aloe vera kan være effektiv i behandling av psoriasis, flass og canker sår, men sier ytterligere forskning er nødvendig før en konklusjon kan gjøres.

Bivirkninger

Ifølge Mayo Clinic nettsiden, har det vært rapporter at høye doser av aloe --- betyr mer enn produsenten anbefalte dosen av kommersielt produsert produkt, eller mer enn en halv kopp en dag med hjemmelaget juice --- kan føre til magesmerter , diaré og elektrolyttforstyrrelser. På grunn av den sterke lakserende effekt, bør det ikke være ikke gis til barn, de med Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt eller til gravide eller ammende kvinner. The Mayo Clinic advarer også at folk som er allergisk mot løk, kan hvitløk eller tulipaner reagerer på samme måte som aloe vera.

The Bottom Line

Per september 2009, er det ingen kliniske bevis som tyder på at aloe vera juice har noen målbar effekt på vekttap.