Digidexo.com

Ikke Farmakologiske behandlinger for Herpes Zoster

Hvis du noen gang har hatt vannkopper, det er en sjanse du kunne komme ned med herpes zoster, også kjent som helvetesild. Det er fordi herpes zoster er en reaktivering av viruset som opprinnelig forårsaket vannkopper - det egentlig aldri gikk bort. Det gjemte seg i et område av nervefibre som kalles spinal ryggmargen. Du kan aldri bli kvitt en herpes virus. Heldigvis behandlinger er tilgjengelige for å lindre symptomene.

Symptomer

Selv om det er forårsaket av samme virus, trenger helvetesild ikke viser de samme symptomene som vannkopper. Ved første, vil du sannsynligvis føle deg sensitiv hud og en brennende følelse på den ene siden av overkroppen eller tilbake, sannsynligvis rundt brystkassen. Deretter vil bitte små blærer dannes på en rød base i et båndlignende mønster over tre til fem dager. Vabler vil bryte åpen og skorpe over. Episoden kan vare 3-4 uker. Leger kan foreskrive antivirale medisiner, men det er flere ikke-farmakologiske tiltak du kan bruke, så vel.

Kremer

Calamine lotion er en god innsats. Helvetesild kan være maddeningly kløende, og du vil sette pris på den kule avlaste lotion gir. Når lesjonene er i sin blister fase, kan du tørke dem opp med et produkt som inneholder aluminium acetate. Merkenavn inkludere Domeboro og Burow tallet. Mens du er i gang, kan du prøve en ispose eller annen type kul komprimere å berolige smerte og kløe.

Wound Care

Når blemmene av herpes zoster bryte åpne, er du igjen med små, grunne åpne sår. Du må ta vare på dem eller risikere sekundær bakteriell infeksjon, og en lengre, mer smertefull healing perioden. Holde området tørt og rent, og selv om det er vanskelig å gjøre, unngå å skrape. Som vil føre til flere pauser i huden og kan introdusere bakterier. Og ikke glem at nøkkelen her er ditt immunsystem. Jo mer effektivt det kjemper viruset, jo mindre alvorlige symptomene dine vil være, og jo raskere de vil forsvinne. Optimaliser immunitet ved å spise rikelig med frukt av grønnsaker, få søvn og forfølge regelmessig fysisk aktivitet.

Holistiske behandlinger

Holistisk eller alternative helsetjenester utøvere anbefaler en rekke behandlinger for helvetesild. De har ofte ikke vitenskapelig støtte, men de kan gi en viss lettelse. De spenner fra akupunktur til urtepreparater til aromaterapi. Her er et par av de mer grunnleggende ideer:
-Combine En halv kopp eple cider eddik og to kopper vann. Sett det på en bomulls ansikts klut og gni det berørte området med den. Gjenta etter behov for smerte og kløe lettelse.
-Sett Aloe vera gel, fersk purre juice eller rå honning på det berørte området et par ganger hver dag. Hvis du har infisert blemmer, prøv hydrogen peroxide på dem.