Digidexo.com

Kjerne styrke øvelser for Svak Abs

Kjerne styrke øvelser for Svak Abs


Øvelser som pådrar kjernemuskulaturen styrke musklene i magen ved kontrahering flere andre muskler samtidig i hofter og rygg. Faktisk det vitenskapelige navnet for kjernen regionen er lumbopelvic hip kompleks. Styrking svake magemusklene resulterer i forbedring av holdning, balanse, fleksibilitet, styrke og bevegelsesutslag i rygg og bekken i tillegg. Noen muskler aktiveres av kjerne styrking inkluderer gluteus maximus og medius, bilateral rectus abdominis, bilaterale multifidis og rectus og transversus abdominis.

Kom i Coordinated

Noen bevegelser åpenbart kontrakt kjernemuskulaturen, som for eksempel å bøye i midjen, kronglete til siden eller snu å se bak deg. Ukjent for mange, er imidlertid at før du bøyer armen, til kjernen muskler kontrakt stabilisere kroppen din. Kjerne-styrke øvelser bedre total kroppsbeherskelse fordi all bevegelse enten begynner med abdominal muskel anstrengelse eller er støttet av det. Svake magemusklene svekke muligheten til å skrive på et tastatur, ta et bad og selv gjøre en telefonsamtale.

Lindre ryggsmerter

Sjansen er at hvis magemusklene er svake, opplever du ryggsmerter og begrenset utvalg av bevegelse også. Du tror kanskje at den eneste muligheten for lettelse gjennomgår kirurgi eller ta håndfuller av medisiner hver dag. Søk råd hos en lege, og hvis den blir godkjent, kan du prøve noen kjerne-styrke øvelser. En fysioterapeut eller trener kan trene deg i riktig teknikk for å forbedre spinal justering. I tillegg er det enkelte kjerne strengtheners utvide mellomrommene mellom spinal plater som tar trykket av nerver. Dette er spesielt effektivt i tilfeller av spinal stenose.

Teknikk

Fordelene med kjerne-styrketrening er uvurderlig, men starter en øvelse programmet uten riktig teknikk kan negere alle dine anstrengelser. Når transversus abdominis muskel kontrakter, så gjør alle de andre kjernemuskulaturen. Finn det ved å plassere hendene på den benete delen av hoftene. Beveg hendene inn mot navlen, deretter ned mot tærne. Trekk magen inn og du vil føle transversus abdominis kontrakten også. Uten tilsyn av en trener, kan du bruke denne teknikken av transversus abdominis bevissthet å måle nøyaktigheten av kjernen styrke øvelser.

Hva kan man forvente

Kjerne-styrke øvelser vil ikke brenne fett liggende magemusklene, men de har styrke og tone musklene. Over tid vil du føle magen trekker mot ryggraden naturlig uten ekstra innsats under daglige rutiner. En øvelse som krever ingen utstyr eller gym medlemskap er broen. For å gjøre det, ligge på ryggen og bøy knærne slik at de peker mot taket. Ikke bøy ryggen eller trykk den ned i gulvet. Ryggraden bør forbli i en nøytral posisjon. Trekk magen inn mot navlen og løft hoften opp fra bakken. Prøv å justere hoftene med knærne og skuldrene. Hold posisjonen din så lenge du kan før du slipper tilbake til gulvet.