Digidexo.com

Spider Vein Cures

Dr. Anne Taylor forklarer at edderkopp årer generelt er til stede i en av tre mønstre, blant annet som en ekte edderkopp form med årer som stråler utover fra et sentralt punkt, små grener på et tre eller lineær med egne linjer. De lineære edderkopp årer blir ofte sett på den indre kneet. De tre-lignende edderkopp årer meste vises på utsiden av låret i en sunburst eller Cartwheel distribusjon. Spider årer er ikke nødvendigvis farlig for helsen din, men de kan være skjemmende.

Skleroterapi

Ifølge Cleveland Clinic, sklerose er en teknikk som innebærer en injeksjon av natrium-klorid, som er den løsning som er vanligvis brukt, direkte inn i edderkoppen vene. Dette fører til irritasjon i slimhinnen i fartøyet, som deretter sveller og klistrer seg sammen, hvoretter blodpropper. Til slutt, vil fartøyet bli til arrvev. Venen så fades bort.

Ikke alle er en kandidat

Spider årer generelt svarer godt til skleroterapi. Dersom nye vener dukker opp i fremtiden, bør pasienten gjennomgå prosedyren igjen. Imidlertid kan noen mennesker ikke gjennomgå denne prosedyren, inkludert de som er gravide, ammende eller sengeliggende. Videre kan skleroterapi ikke gjøres noen tidligere enn 90 dager etter at en kvinne har født. Hvis du har hatt blodpropp, kan du ikke være en kandidat for denne type edderkopp vein behandling. Diskuter dette alternativet på lengden med legen din.

Laser

En annen tilnærming, som kan anvendes i forbindelse med sklerose, er bruk av vaskulære lasere og pulserende lys-enheter. Bjelken eller laseren er pulset direkte på åren. Dette fører til venen å forsegle og, forhåpentligvis, oppløses. Du vil trenge mer enn én behandling.

Foods og urter

Health911.com anbefaler å spise mer hvitløk, løk og ingefær fordi disse matvarene velig bryte ned fiber som omgir årer. Vurdere å ta hestekastanje, som ifølge Healhth911.com. i Europa har vist seg å øke blodgjennomstrømningen i bena, redusere rødhet og hevelse i bena, styrke bindevevet og stramme opp årer. Den aescin i heste kastanje virker velig for å lukke de små porene i veggene i venene. Dette gjør at årer mindre gjennomtrengelige, noe som i sin tur styrker veggene av årer og bidra til å redusere lekkasje av fluid inn i det omkringliggende vevet. Det anbefales at en person ta hest kastanje kapsler som inneholder 50-300 milligram aescin et par ganger om dagen. Eller du kan ta 1-5 dråper hestekastanje tinktur tre ganger om dagen. Men hvis du er gravid, ammer eller har leversykdom, må du ikke bruke denne urten. Diskuter denne tilnærmingen med legen din eller med en sertifisert herbalist.

Crytotherapy og Cauterization

Andre mer tradisjonelle metoder for herding edderkopp årer inkluderer kryoterapi og kauterisering. Kryoterapi er beskrevet som en minimal invasiv behandling. Ekstrem kulde brukes til å fryse sykt vev. Hvis du gjennomgår noen av disse prosedyrene, være ute av solen før du er helt leget.

Andre Homeopatiske Behandlinger

Health911.com rapporterer at regelmessig bruk av kjerringrokk, hestekastanje og trollhassel faktisk vil hindre utvikling av edderkopp årer. Påfør trollhassel direkte på venene to ganger om dagen, og dette skal lindre betennelser, eller ta en trollhassel tinktur (10-60 dråper) fire ganger om dagen. Kjerringrokk kan tas i et skjær. Innlemming vitamin C i kosten vil redusere betennelser, styrke kapillærer og hjelp i healing.