Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Fahr syndrom

Hvordan diagnostisere Fahr syndrom


Personer med Fahr syndrom, en sjelden nevrologisk lidelse, har en unormal mengde kalsium innskudd innen de områdene av hjernen som styrer bevegelse. De berørte områdene inkluderer hjernebarken og basalgangliene. Disse trinnene viser hvordan du kommer i Fahr syndrom diagnostisert.

Bruksanvisning

•  Se etter symptomer på Fahr syndrom for eksempel en reduksjon i motorisk funksjon, beslag, demens og endret mental status. Andre symptomer er dårlig tale, skjelving, slarker gangart og bevegelse "pille rullende" gjort med fingrene.

Forvent utbruddet av denne lidelsen til oppstår vanligvis i personens 40s eller 50s, men det kan skje når som helst. Forkalkning typisk for denne tilstanden kan oppstå i 20-årene.

•  Finn en lege som er spesialist i behandling av denne lidelsen. Nevrologer kan gjøre riktig testing for å foreta en nøyaktig og konsist diagnose. Disse spesialiserte leger har den mest hensiktsmessige utdanning og erfaring med behandling for å sikre riktig behandling.

Gi legen din en nøyaktig sykehistorie. Hjelpe hans diagnose med en komplett historikk over barndommen vekst og utvikling og eventuelle kjente problemer med biskjoldbruskkjertelen. Hvis pasienten ikke har en tidligere historie med sykdom som fører til disse forholdene forventer ytterligere testing.

Få en CT scan eller MR som bestilt av legen din for å etablere en diagnose. Disse testene viser forkalkning og behandling kan skreddersys til den enkelte for det beste resultatet.

Tips og advarsler

  • Ingen kur eller standard behandling plan finnes for denne lidelsen. All behandling er basert på symptomer og på individuell basis. Prognosen varierer og er vanskelig å forutsi.