Digidexo.com

Kriterier for Lap Band Surgery

Vekttap kirurgi kan være det siste alternativet for alvorlig overvektige å oppnå vekttap og bedre helse. Lap band kirurgi er en alvorlig medisinsk prosedyre og det er strenge eligibly krav. Deg, din familie og helsepersonell kan avgjøre om det er det riktige valget for deg.

BMI

Du har en BMI på 40 eller høyere som setter deg i sykelig overvektige kategori, eller hvis du er mer enn 100 pounds overvektig.

Helse

Fedme påvirker helsen din og du har minst ett av følgende problemer knyttet til fedme: hjertesykdom, høyt blodtrykk, diabetes, søvnapné eller metabolsk syndrom med en medfølgende BMI på 35 eller høyere.

Mislykket

Du har vært overvektig eller obese i minst de siste fem årene, har tidligere prøvd og vært mislykket på vekttap gjennom kosthold og mosjon.

Risiko

Du forstår risikoen forbundet med lap band kirurgi som migrasjon, glidning eller erosjon av bandet og sporadiske feil.

Forutsetning

Du vil bli pålagt å følge en pre-op diett plan for to uker før operasjonen for å hjelpe kroppen din forberede operasjonen fremover og hjelp utvinning. Kalori kvote vil variere fra 800-1200 kalorier per dag og kosthold bør være høy i protein og lite karbohydrater og fett.

Engasjement

Du må forplikte seg til livslang medisinsk oppfølging, spise sunt og regelmessig mosjon for å gå ned i vekt og holde den av.