Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en hvete-fri diett

Hvordan å miste vekt med en hvete-fri diett


Å gi opp hvete er ikke lett. Hvete er en ingrediens som finnes i mange matvarer som folk liker, for eksempel pizza, kake, pasta, brød, kaker og de fleste frokostblandinger. Disse matvarer kan være høy i kalorier og mettet fett, noe som bidrar til vektøkning hvis konsumert i overkant. Ifølge The Food Intolerant Forbruker, 15 prosent av folk har hveteintoleranse skyldes glutenintoleranse. Gluten finnes i alle hvete produkter. En av de mange symptomer på hveteintoleranse er det problemer med å fordøye mat, noe som kan føre til vektøkning. Fjerne hvete produkter fra kostholdet ditt kan lette normale fordøyelsesfunksjoner, fremme vekttap og sette deg på en vei mot bedre ernæring og økt helse.

Bruksanvisning

•  Fjern alle hvete produkter fra hjemmet ditt slik som kaker, kjeks, pasta og brød.

Les innholdsstoffene i alle matvarer du har tenkt å kjøpe, og sikre at de ikke inneholder hvete.

Lær de ulike navnene som brukes for å beskrive hvete produkter. Ifølge Hvete Free.org, unngå produkter som inneholder korn, korn permer, Farina, filler, mel, mat stivelse, fu, gum base, hydrolysert hveteprotein, modifisert stivelse, kavring, semulegryn, spelt, stivelse, fortykningsmiddel eller jevning, og rughvete. "Disse ingrediensene kan inneholde hvete.

Få en oppskrift bok og lære nye hvetefrie oppskrifter og måltid planer. Planlegg måltidene dine minst en dag i forveien, og alltid ha hvete-fri mat tilgjengelig, for eksempel egg, riskaker, grønnsaker og frukt. Dette vil redusere sannsynligheten for snacking på hvete produkter.

Ta en tur til din lokale matbutikk og spørre om hvetefrie erstatninger. Noen bydeler har spesialitet dagligvarebutikker som kan inneholde et bredere utvalg av hvetefrie produkter som bagels, brød og pizza. Rådfør deg med Gule Sider for å finne spesialitet dagligvarebutikker i nærheten av deg eller bli med en hvete-fri støttegruppe for råd om hvor du skal handle.

Spørsmål stoffene i matvarer mens de spiser ute. Informere servitør at du er på en hvete-fri diett og spør dem hva hovedrett alternativer er tilgjengelige. Noen restauranter har menyen på nettet, slik at du kan se gjennom valg og ta en avgjørelse før ankomst.