Digidexo.com

Naturlige måter å hjelpe bipolar depresjon

Mens den maniske fasen av bipolar stemningslidelse er ofte betraktet som den mest potensielt destruktive, bipolare depressive stemninger kan føre til lik avbrudd av livet til en person med bipolar lidelse, forårsaker problemer med jobb, skole og dagligliv. Bipolar depresjon kan bli så dyp at risikoen for selvmord blir en realitet.

Mens både maniske og depressive sider av bipolar lidelse er vanligvis behandles med medisiner og terapi, er det mulig å ansette flere naturlige rettsmidler for å lindre bipolar depresjon.

Fish Oil

En av de mest omtalte naturlig rettsmidler for depresjon som også kan dra nytte de med bipolar depresjon er fiskeolje. Ifølge prevention.com, kan personer diagnostisert med depresjon har lavere nivåer av omega-3 i blodet. Men høye nivåer av omega-3 oljer - EPA (EPA) og DHA (docusahexaenoic) - finnes i fiskeolje. Omega-3 oljer hjelpe til med vekst og vedlikehold av hjerneceller og beskyttende cellemembraner, som i sin tur hjelper til med normal hjernefunksjon.

Videre påpeker psycheducation.org ut at verken EPA eller DHA ha en skadelig effekt på stemningsstabiliserende medikamenter og antidepressiva som vanligvis brukes til å behandle bipolar lidelse.

Same

SAMe (S-adenosylmethionin) er en aminosyre som påvirker serotoninnivået i hjernen. Serotonin er et hormon som er avgjørende for riktig hjernen fungerer. Samme kan bidra til å avlaste bipolar depresjon ved å regulere serotoninnivået.

Bruken av samme skulle bare tas med tilsyn av lege, som samme kan føre til at bipolar depresjon for å bytte til mani.

Folsyre og vitamin B12

Ifølge psychcentral.com, mens vitaminer ikke har vist seg å forebygge eller redusere enten bipolar depresjon eller mani, er visse vitaminer forbundet med humør regulering og kan bidra til å holde den generelle helsen på et høyere nivå, noe som gir kroppen en bedre sjanse til å hjelpe seg selv med kjemiske og hormonell regulering.

Vitamin B12 og folsyre er B-vitaminer som hjelper med cellevekst og reproduksjon. Vitamin B12 hjelper også regulere serotonin. Folsyre kan hjelpe kroppen responderer bedre på litium, stemningen stabiliserende medikament som hjelper både med maniske og depressive episoder ved bipolar stemningslidelse.

Trening

En lett-å-gjøre naturlig metode for å lindre depresjon i både bipolare og nonbipolar pasienter er trening. Regelmessig trening øker den generelle helse og forbedrer humøret. Regelmessig trening hjelper også regulere søvn, noe som er et viktig element til god psykisk så vel som fysisk helse. Aerobic øvelsen ber utgivelsen av humør-heve hormoner og øker mengden av serotonin i hjernen.