Digidexo.com

Hvordan å roe ned Fast

Når du er opprørt eller stresset, kan disse teknikkene hjelpe deg roe ned fort!

Bruksanvisning

Hvordan å roe ned Fast

Ved første tegn på angst, begynne å puste sakte. Ta med din fulle oppmerksomhet til pusten din. Kjenn hvordan pusten føles går inn og lungene. Pust inn til en telling av to, si til deg selv, "en ett-tusen, to ett-tusen." Hold pusten på toppen av at antall. Pust ut til teller til fire, si til deg selv, "en ett-tusen, to ett-tusen, tre ett-tusen, fire ett-tusen." Hold pusten i bunnen av som teller. Fortsett å puste, og telling, som dette i flere minutter.

Når du fortsetter dine pusteøvelser, lukker øynene. Bilde en rolig scene med deg i sentrum av det. Se deg selv gå gjennom en grønn, frodig skog, eller se deg selv vandre langs en hvit strand, bølger lapping på bare føtter.

Nå praktiserer positive selvfølelsen. Stille tenke, "Jeg er rolig. Jeg er fredelig. Ingenting kan skade meg. Jeg er trygg. "Lytt til fuglesang som du mentalt gå gjennom skogen eller føler tåke av havet på ansiktet som du mentalt gå ned til stranden, føttene synker i den varme sanden.

Dersom det etter trinnene ovenfor, er du fortsatt engstelig, gange unna. Bare komme opp og la pulten din, eller den personen / situasjonen som er oppskakende deg, og ta en pause. Bedre ennå, ta en lang tur. En rask spasertur er en utmerket spenning reliever.

Reframe stressor. Mesteparten av tiden, har vi ikke reagerer på det som er, men til vår tolkning av det. Endre dine tanker om din situasjon. For eksempel, hvis sjefen din er ekkel med deg, fortell deg selv at sjefen din er bare å ha en dårlig dag, og det har ingenting å gjøre med deg. Uansett hva som skjer med deg, kan du prøve å finne en positiv tolkning for det.