Digidexo.com

Hvordan å rense ørene fra et kaldt

Hvordan å rense ørene fra et kaldt


Tette ører som følge av en vanlig forkjølelse kan være ubehagelig og gjøre det vanskelig å høre. Stuffiness varer vanligvis bare noen få dager, men kan somle i flere uker, ifølge Mayoclinic.com. Du kan ofte fjerne ørene dine ved hjelp av enkle hjem rettsmidler. Men, avhengig av alvorlighetsgrad og varighet av symptomene dine, kan det være best å se en lege om å rense ørene.

Hvordan å rense ørene fra et kaldt

Tygg litt tyggegummi eller svelge gjentatte ganger. Hver av disse kan åpne Eustachian rør som går fra øre til øvre hals.

Klem nesen med fingrene og blås forsiktig. Hvis ørene ikke er for tett, da dette kan gjøre ørene pop og rense dem. Ikke blås for hardt slik at du ikke skade trommehinnen.

Ta en varm dusj eller sitte på badet mens en varm dusj er i gang. Bo på badet i minst 10 minutter. Damp fra varm dusj kan bidra til å lindre lunger.

Kok litt vann og la den avkjøles til den er varm. Hell del av den i en bolle og tilsett en lik mengde av hydrogenperoksyd.

Fyll et øre sprøyten med hydrogenperoksyd / vann-løsning. Legg deg ned på din side og klem løsningen i øret. La den forbli i ca 10 minutter. Plasser en tom kopp over øret og slår hodet så løsningen renner ut i koppen. Gjenta denne prosessen med det andre øret.

Besøk en lege hvis ingen av de hjemme rettsmidler fungerer. I alvorlige tilfeller kan antihistaminer hjelpe klare og rense øret. Du må kanskje se en øre, nese og hals spesialist for å diagnostisere hva som forårsaker lunger i ørene.

Hint

  • Hvis symptomene er alvorlige eller langvarige, bør du søke lege for å finne ut om det er noe mer alvorlig.
  • Når det blåser nesen, ikke blåse for hardt fordi du kan skade trommehinnene.
  • Ignorere aldri tette ører. Neglisjere det kan føre til mer alvorlige skader, slik som ørebetennelser og mulig nedsatt hørsel.