Digidexo.com

Enheter for å fjerne ørevoks

Enheter for å fjerne ørevoks


Øret gjør det interessant å høre og bruker ørevoks inne som en type selvrensemekanisme. Når ørevoks bygger seg opp og blir et problem, er det noen enheter du kan bruke for å fjerne overflødig ørevoks fra øret. Sporadisk, forsiktig rengjøring av overflødig voks holder ørene sunt.

Sprøyte

En sprøyte for vanning er en mild metode for å fjerne ørevoks fra øret. En sprøyte fylles med en oppløsning av saltvann og lunkent vann. Sprøyten er plassert inn i øret, og oppløsningen pumpes inn, deretter forsiktig fjernet fra ørekanalen.

Drops

Dråper mineralolje, baby olje, eller hydrogen peroxide kan bli droppet inn i øregangen for å løsne voks eller blokkeringer. Tillate dråper olje eller peroxide å sitte i kanalen i noen minutter før du fjerner. Oljen eller peroksyd kan fjernes ved å vippe hodet og tillater stoffet å dryppe ut.

Curette

En curette er en enhet som kun brukes av en medisinsk faglig for fjerning av ørevoks. En curette er et lite øre skjeen som skraper overflødig eller påvirket ørevoks ut av øregangen. Bruken av en curette kan være litt ubehagelig, eller til og med smertefullt, men det er vanligvis lykkes i å fjerne ørevoks.