Digidexo.com

Hvordan administrere øredråper til et barn

Hvordan administrere øredråper til et barn


Barnas ører er spesielt utsatt for smitte fordi Eustachian rør er enten ikke lenge nok eller ikke er plassert riktig å tillate drenering av væske. Ørebetennelser forårsake intense smerter som over-the-counter smertestillende midler som paracetamol eller ibuprofen kan ikke være i stand til å lindre. For å lette ditt barns lidelse, kan det hende at barnelege eller fastlegen foreskrive smertestillende øredråper for å bidra til å redusere smerte. Alternativt kan han eller hun anbefaler en over-the-counter øret slipp.

Hvordan administrere øredråper til et barn

Vask hendene grundig i varmt såpevann.

Varm øredråper ved å holde beholderen i hendene til den når romtemperatur.

Rist øredråper. Dette trinnet er bare nødvendig hvis de øredråper er en suspensjon. Sjekk etiketten.

Plasser barnet på hans eller hennes side, med den smertefulle øret vendt opp. Eldre barn vil være i stand til å bo i denne stillingen av seg selv. For yngre barn, må du kanskje å rekruttere litt hjelp. Har hjelperen legge seg ned på hans eller hennes rygg og vugge barnet i hans / hennes armer, med den smertefulle øret vendt opp.

Trekk forsiktig øreflippen slik at du har tilgang til øregangen. Hvis barnet ditt har svømmer øre, ikke en mellomøret infeksjon, utelate dette trinnet fordi trekke på øret vil føre til enda mer smerte og ubehag.

6. påføre den riktige antall dråper. Dette nummeret vil være tydelig merket på emballasjen. Som du bruke dråpene, ikke tillater dropper å røre øret.

•  Hold barnet i denne samme stilling i minst fem minutter for å tillate dråpene å nå trommehinnen.

Vask hendene grundig med varmt såpevann.

Hint

  • Få en legens tillatelse før du bruker øredråper. Øredråper kan ikke brukes på barn med øret rør eller hull i sine trommehinnene.
  • Påse at øredråper er minst ved romtemperatur. Kalde øredråper kan føre til kvalme eller svimmelhet.
  • Ikke mikrobølgeovn øredråper.