Digidexo.com

Alkoholmisbruk Behandling Retningslinjer

Stor Dallas Council on Alcohol and Drug Abuse rapporterer at mer enn 100 000 amerikanere dør hvert år på grunn av overdreven alkoholmisbruk. Døden inntreffer etter fyllekjøring, levercirrhose, ulykker, kreft og hjerneslag --- alle forebygges handlinger og sykdommer. Videre påvirker alkohol dømmekraft og koordinering på kort sikt; langsiktige alkoholmisbruk fører til alkoholisme, organskade, høyt blodtrykk og seksuell dysfunksjon.

Intervensjon

Bare 15 prosent av folk avhengig av alkohol faktisk søker behandling, ifølge National Institutes of Health. Det er derfor Department of Health and Human Services anbefaler at intervensjonen bør være første skritt i behandling av en person misbruker alkohol. En intervensjon kan være en eller flere folk som spør sine kjære for å få hjelp. En formell intervensjon sysselsetter et medikament rådgiveren, sammen med de som er nærmest til alkoholiker, å konfrontere personen om deres bruk. Det eneste målet i en intervensjon er å overbevise personen til å gå med på og gå, får hjelp.

Avgiftning

Den mest mild symptom en person vil oppleve når han slutter å drikke er ute; de mest alvorlige symptomene er delirium tremens --- også kalt delirium --- som er en potensielt dødelig reaksjon på en hel eller delvis trekke seg fra alkohol. Uavhengig av hvor alvorlig alkoholmisbruk, en person bør forplikte seg til 4-7 dager etter innleggelse detox. Der vil de bli overvåket døgnet rundt av medisinsk personell opplært til å behandle symptomer på alkohol trekke seg. En lege kan forskrive beroligende midler som klonazepam (solgt som Klonopin) eller lorazepam (solgt som Ativan) for å avverge anfall og rystelser. Leger vil også overvåke pasienten for blodtrykk abnormiteter, lever og nyresykdom.

Rehabilitering

Etter flere dager med avgiftning, kan pasienten deretter starte prosessen med utvinning. Utvinne alkoholikere kan gå til en bolig behandling anlegget, eller delta på en poliklinisk program for 28-90 dager. Der vil de få psykologisk og psykiatrisk behandling; delta på gruppeterapi, individuell rådgivning og alkohol utdanning klasser. Mange programmer tilbyr også familievern. The Mayo Clinic rapporterer at utvinning fra avhengighet er mer sannsynlig å være vellykket hvis den rusavhengige har støtte fra familien. Alkoholikere er også tilbudt sjansen til å lære nye mestringsmetoder for å håndtere stress og angst. Ofte er narkotikabruk en form for selv-medisinering andre problemer som mangel på tillit eller forholdet stress. Under rehab, kan en terapeut observere pasienten videre for å se om de har co-forekommende lidelser som depresjon, eller personlighet eller humør lidelse. Dette er problemer som øker risikoen for relapsing.