Digidexo.com

Gratis synsundersøkelser og glass for pensjonister med lav inntekt i Oregon

Gratis synsundersøkelser og glass for pensjonister med lav inntekt i Oregon


Lav inntekt seniorer i Oregon har muligheter til å få en gratis synsundersøkelse. Seniorer som har synsproblemer eller noe som kan påvirke deres syn, for eksempel glaukom, må foreta synsundersøkelser og briller en prioritet. Du kan få gratis synsundersøkelser kan være vanskelig, men veldedige og forsikring programmer med hovedsete i andre stater har inngått samarbeid med øyeleger og synssentrene i Oregon for å hjelpe lav inntekt seniorer som trenger hjelp.

Søke om Medicare.

Medicare søkere med synsproblemer, som for eksempel glaukom, er kvalifisert for gratis synsundersøkelser og briller. I tillegg, de med diabetes som får Medicare kan få øye eksamen anbefalinger og briller på en som nødvendig grunnlag av sin lege. Eksamener eller briller kan være dekket av Medicare, men du må betale en årsavgift basert på vilkårene for dekning.

Sjekk med den lokale Lions Club

Lions Club International gir økonomisk bistand til seniorer som ikke er i stand til å ha råd til synsundersøkelser eller briller. Deres Sight First-programmet har hjulpet hundrevis av pensjonister få økonomisk bistand for synsundersøkelser og skaffe briller. Du kan bruke "klubb locator" på deres webßsite å finne en filial i nærheten av deg.

Finn en sight-fokusert veldedighet

En rekke veldedige programmer for sight-utfordret eksisterer for å hjelpe lav inntekt seniorer som trenger øyehelse. Noen hjelpeorganisasjoner vil dekke kostnadene for en synsundersøkelse, mens andre vil hjelpe dem som trenger briller. I Oregon, noen øyeleger og etater samarbeider med veldedige organisasjoner som nye øyne for de trengende.

Spør en visjon senter representant.

Spør en lokal visjon sentrum, slik som LensCrafters eller Binyons, hvis det er inngått samarbeid med en organisasjon som bistår med lav inntekt seniorer. Selskaper som OneSight jobber ofte med regionale synssentrene for å hjelpe lav inntekt kunder. Gjør undersøkelser på Internett for å se etter lokale synssentrene som deltar i disse programmene.

Besøk et lokalt sykehus.

Sosialarbeidere ved et lokalsykehus kan være i stand til å hjelpe lav inntekt seniorer som trenger en synsundersøkelse. I tillegg kan veldedige sykehus har sin egen visjon program for å hjelpe slike pasienter. Spør en lege eller en sykepleier på et lokalt sykehus om de tjenester som trengs.