Digidexo.com

Hvordan redusere Calf Cramps

Hvordan redusere Calf Cramps


Gastrocnemius, eller soleus muskler, også kjent som kalv muskler, kan plutselig kontrakt om natten eller etter intens fysisk aktivitet. Selv kalv kramper er vanligvis ufarlige, kan de være svært smertefullt. Det er ingen kjent årsak til forekomsten av kalv kramper, men heldigvis er det ganske mange enkle hjelpemidler.

Bruksanvisning

•  Hold deg hydrert. Løpere, syklister og andre idrettsutøvere er spesielt utsatt for tap av vann, noe som kan føre til stramme muskler. Drikk rikelig med væske i løpet av dagen og før, under og etter lange perioder med trening.

Spis mat med høyt kalium, kalsium og magnesium. Musklene trenger disse mineralene til kontrakt, og hvis de er mangelfull, kan musklene krampe. Legg mat som bananer, lav-fett yoghurt og oster, bønner og kli frokostblandinger til kosthold for å hjelpe musklene gjøre jobben sin.

Strekk leggen regelmessig. For eksempler på kalv strekninger, se Resources. For en enkel strekning, forsiktig bøye føttene mot hodet. Utfør kalv strekninger i morgen, og om natten, og i tillegg i løpet av dagen om nødvendig.

Løsne leggen. Massere leggen før sengetid eller etter trening. Bruk hendene eller is for å jobbe musklene og oppmuntre blodstrøm. Hvis du har en stasjonær sykkel, ri den i noen minutter. Et varmt bad eller varm dusj kan også arbeide for å slappe av i musklene.

besøk med en sport eller fysioterapeut. Det kan være mulig at kalv kramper er et resultat av ødelagte muskelfibre. I så fall, kan rehabilitering og en pause fra treningen være nødvendig å reparere musklene.

Se en lege hvis kramper ikke vil gå bort eller forstyrrer søvnen. Ifølge WebMD, kan kalv kramper være et symptom på en mer alvorlige sykdommer som diabetes, hypotyreose eller perifer karsykdom.