Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere Teen Sleep Apnea

Hvordan man skal håndtere Teen Sleep Apnea


Hvis tenår snorker eller gisper etter luft mens du sover, kan hun ha søvnapné. Tenåringer som våkner opp trøtt om morgenen, er rastløs fra forrige natt med kaste og snu kunne være lider av søvnapné. Sykdommen kan påvirke andre områder av ungdommens liv, slik som skole, arbeid og kjøring.

Bruksanvisning

•  Se en lege. Mange tilfeller av søvnapné kan rettes opp ved å fjerne en mandlene eller adenoids.

Hjelp barnet ditt gå ned i vekt. Overvektige tenåringer er mer sannsynlig at lider av søvnapné. Studier viser at å miste vekt bidrar til å redusere antall ganger din tenåring slutter å puste i korte perioder, forårsaker søvnapné, hver natt.

sove på siden eller magen, snarere enn ryggen. Sleeping ansikt-up hjelper ødelegge luftveiene som allerede er berørt med søvnapné.

Besøk en tannlege å ha en enhet som er laget for tenåringen din. Dental enheter bidra til å åpne luftveiene og fremme riktig nigh tid puste.

Ta din ungdom til en søvnklinikk. De kan bekrefte diagnosen søvnapné eller om hun lider av en annen form for søvnforstyrrelse.

Tips og advarsler

  • Sørg for at tenåringen får nok søvn hver natt. En sliten tenåring er mer sannsynlig at lider av flere søvnapné episoder.
  • Hvis tenår lege har instruert ham til å bruke en sovende apparat om natten, gjør at han bruker den hver kveld. Symptomene vil returnere raskt hvis den ikke blir brukt.
  • Ikke la tenåringer til å ta sovetabletter. De kan ha en negativ innvirkning når du arbeider med søvnapné.