Digidexo.com

Symptomer på en nyre infeksjon hos barn

Nyre infeksjon muligens vil føre til en eller flere av disse tegn og symptomer: hyppig vannlating; sterk, vedvarende trang til å urinere; svie eller smerter ved vannlating; magesmerter eller press; skyet urin med sterk lukt; puss eller blod i urin; manglende evne til å urinere; behov for å urinere i løpet av natten; rygg, side eller lysken smerte og feber.

Hos spedbarn og små barn, tegn og symptomer på nyre infeksjon kan inkludere irritabilitet, tap av matlyst, løs avføring og nye episoder av sengevæting (enurese). I eldre voksne, mentale forandringer som forvirring noen ganger er tegn på en nyre infeksjon.

Hyppig vannlating

Et barn med en nyre infeksjon vil sannsynligvis trenger å urinere ofte. Det er alltid viktig å ta hensyn til hvor ofte et barn bruker badet på en dag. En plutselig økning i frekvens er et tegn på en nyre infeksjon. Hvis du oppdager et barn er urinering ofte. det er viktig å spørre henne om det gjør vondt å tisse, så smertefull vannlating er en indikator på infeksjon. I tillegg ta hensyn til hvor mange ganger et barn prøver å bruke på badet, men da erklærer: "Ingenting kom ut." Et annet tegn på nyre infeksjon er en hyppig trang til å urinere uten evne til å gjøre det.

Unormal urin

Hvis et barn er urinerer oftere enn normalt, ta hensyn til urin. Instruere barnet ikke å skylle før du eksamen urinen. Hvis urinen er uklar eller har en sterk lukt, kan noe være galt. Dersom urinen har puss eller blod i den, er det en høy sannsynlighet for nyreinfeksjon. Ring barnelege og forklare systemer; gjøre en avtale for barnet å bli undersøkt så snart som mulig.

Sengevæting

Sengevæting er et tegn på nyre infeksjon hvis barnet har vært bor tørr om natten for lange mengder tid. Dette skiltet er mer et tegn på en nyre infeksjon hos eldre barn, fordi yngre barn kan gå tilbake til sengevæting for en rekke grunner (for eksempel høyt stress eller endringer i normal rutine). Eldre barn er mer sannsynlig å prøve å dekke opp sengevæting, så det er viktig for barn å forstå det er ikke noe å skamme seg over. Snakker om det er det første skrittet for å behandle problemet og stoppe sengevæting ved å behandle nyre infeksjon.

Feber og smerte

Feber er vanligvis et tegn på at kroppen kjemper en infeksjon. Når et barn er å ha vannlating problemer kombinert med feber, er det en god sjanse for at en nyre infeksjon er den skyldige. I tillegg, kan barnet klager over smerte i den nedre ryggen eller på siden av underlivet, hvor nyrene er plassert. Feberen og smertene kan bli hjulpet med Barnas Tylenol. Kontakt alltid lege hvis feberen er ca 102 grader F.

Andre symptomer

Et barn med en nyre infeksjon kan vise andre symptomer som virker mer som en generell sykdom. Et barn som er ekstremt irritabel, nekter å spise og har løs avføring sammen med vannlating problemer er mest sannsynlig lider av en infeksjon. Noter noen av disse symptomene og varigheten, og fortelle barnets lege.