Digidexo.com

Medisin for en fire år gammelt barn med diaré

Diaré er preget av en plutselig endring i avføringsmønster som resulterer i hyppige, vannaktig avføring. Diaré ofte forekommer som et resultat av virus, bakteriell infeksjon, ørebetennelse, parasitt, antibiotika reaksjon, store mengder av fruktsaft eller et matvareallergi eller intoleranse.

Funksjoner

Diaré kan være ledsaget av andre symptomer som magekramper, oppkast og feber.

Forebygging Dehydrering

Det viktigste bekymring med diaré er dehydrering. Tilby vann ofte. Hvis diaré forekommer oftere enn annenhver time, tilbyr en elektrolytt løsning som Pedialyte. Sukkerfylte drikker som brus eller juice kan gjøre diaré verre.

Riktig Ernæring

Et barn med diaré bør spise et vanlig kosthold. Brat-Y diett (bare bananer, ris, applesauce, ris, toast og yoghurt) kan være effektive i behandling av diaré før det klarner opp.

Unngå medisiner

Det er ikke trygt å gi preschoolers Antidiarrheal medikamenter. Disse kan faktisk gjøre diaré verre hos barn.

Advarsel

De fleste tilfeller av diaré kjøre sine kurs i løpet av få dager. Diaré som vedvarer i mer enn en uke eller er ledsaget av blod i avføringen bør vurderes av en lege.

Probiotiske Treatment

Kosttilskudd som Culturelle, funnet på et apotek eller helsekostbutikk, inneholder Lactobacillus bakterier. Ifølge Dr. Sears, kan dette tillegget gis til barn å regulere fordøyelsessystemet. Rådfør deg med en lege før du bruker dette tillegget.