Digidexo.com

Når du skal stoppe DMSA hos barn

DMSA, eller meso-2-3-Dimercaptosuccinic syre, er en av en gruppe av svovelholdige stoffer som er kjent som dithols. Siden 1950 har DMSA vært en måte å effektivt behandle bly og kvikksølv forgiftning. I 1991 ble det også godkjent for å behandle pediatrisk blyforgiftning. DMSA er også i stand til å krysse blod-hjerne barrieren, slik at det er effektivt i behandling av nevrologiske lidelser. Hvor lenge et barn trenger å ta DMSA er avhengig av hvorfor DMSA blir brukt.

Lead Toxicity

Dersom barnet har vært utsatt for bly, er DMSA en effektiv måte å fjerne bly fra kroppen. Den generelle regelen for dosering er å ta DMSA tre ganger om dagen for de første fem dagene, etterfulgt av 14 dager tar det to ganger daglig. Mengden av DMSA per dose vil bli bestemt av barnets lege. Chiropractic Dr. Ralph C. Cinque bemerker mange studier som viser vellykket behandling av bly og kvikksølv toksisitet ved hjelp DMSA.

Mercury Toxicity

Når et barn blir utsatt for kvikksølv, er det på en gang i forhold til langsomme eksponering av bly. Behandling av kvikksølvforgiftning tar bare åtte til 24 timer. Bare én dose er normalt tatt for dette problemet. Denne dose viser effektiviteten ved fjerning av kvikksølv, uten kvikksølv vist i 24 timer etter den første dose.

Mercury Toxicity i Brain

Hvis kvikksølv toksisitet har nådd hjernen, er DMSA i stand til å bøte på det også. I dette tilfellet vil DMSA bli tatt i opptil åtte dager. Noen foreslår at den beste dosering protokollen er å ta det annenhver dag i opp til 15 dager. Studier gjort av Divisjon på medisinske basalfag, ledet b Dr. James B Adams, støtter disse funnene i kliniske studier gjort med 65 barn i alderen 3 til 8 år.

Nevrologiske lidelser

DMSA har blitt brukt til å hjelpe med nevrologiske lidelser som autisme. I dette tilfellet, kan langsiktig DMSA bruk være foreskrevet, med bare en lege å kunne informere deg når du skal slutte å bruke for barnet ditt. Alltid konsultere legen din før du begynner på et regiment av narkotika. Ofte er autisme pasienter behandlet ved en kiropraktor som chiropractics har vist seg som nyttig i autisme. Som et kurs i behandling, kan en kiropraktor ofte fore DMSA også.