Digidexo.com

Diett for å hindre nyrecancer

Selv om det er ingen mirakel diett som vil hindre nyrecellekreft - den mest utbredte typen av nyrekreft - visse dietter vil hjelpe avverge kreft og vedlikeholde overordnede organ helse. Fra plante-baserte dietter full av kreft-bekjempelse frukt og grønnsaker til å senke natrium og fettinntaket til å slutte å røyke, folk har mange måter å kontrollere sine dietter og minimere risikoen for nyrekreft.

Frukt og grønnsaker

Når du velger de beste frukt og grønnsaker for nyrekreft beskyttelse, oppsøke mat høyt på antioksidanter og andre sunne stoffer. Antioksidanter angriper frie radikaler som skader våre kroppens celler og bidra til å reversere noen av skaden. Frukt og grønnsaker med høyt antioksidant-innhold inkluderer avokado, brokkoli, grønnkål, druer og bær. Mange grønnsaker inneholder også flere vitaminer, syrer og forbindelser som kan bidra til å bekjempe frie radikaler. Noen av disse andre kreft-bekjempelse frukt og grønnsaker inneholder gulrøtter (høy i beta-karoten), hvitløk (høy i diallyl sulfid) og sopp (høy i polysakkarider).

Lavere Din Salt og fettinntaket

Siden høyt blodtrykk og fedme er to faktorer som kan føre til nyrekreft, metoder for å kontrollere blodtrykk og vekt anbefales for å forebygge nyrekreft. Se etter magert kjøtt og fisk (for eksempel laks) som er høy i "godt fett". Sesong maten med kreft-bekjempelse krydder som rosmarin og gurkemeie i stedet for salt.

For side retter velge grillede grønnsaker og helkorn i stedet for fettrike elementer som pommes frites. Hvis du ikke kan gjøre uten pommes frites, vurdere å bruke søte poteter i stedet for vanlige poteter siden søtpoteter inneholder beta-karoten. I stedet for steking poteter, sesong dem i olivenolje, hvitløk og rosmarin og baker dem i 45 minutter. Dette vil senke salt-og fettinnhold, og også gi deg noen kreft-bekjempelse ingredienser.

Alkohol og røyking

En av de høyeste nyrekreft risikofaktorer er tobakk. Røykere bør slutte nå for å redusere sjansene for å utvikle nyrekreft. Med alkohol, retningslinjene er litt mer komplisert. Overdreven bruk av alkohol kan øke sjansene for å utvikle nyrekreft. Men alkohol i moderate mengder, spesielt rødvin kan faktisk hjelpe bekjempe frie radikaler. Rødvin inneholder antioksidanter polyphenol og sammensatte resveratrol, som begge kan bidra til å beskytte deg mot ulike typer kreft, inkludert nyrekreft.